Военнослужещи от състава на Сухопътните войски и наВоенновъздушните сили участват

...
Военнослужещи от състава на Сухопътните войски и наВоенновъздушните сили участват
Коментари Харесай

Военнослужещи се включват и днес в гасенето на горския пожар край село Добростан

Военнослужещи от състава на Сухопътните войски и наВоенновъздушните сили вземат участие в гасенето на горския пожар вземлището на село Добростан, община Асеновград, област Пловдивднес, 3 септември.Модул от 4-ти артилерийски полк - Асеновград в състав от 45военнослужещи с 6 броя техника от 06.00 ч. тази заран се включватв погасяването.

Действията на огнеборците са подпомагани от хеликоптер AS 532AL Cougar с екипаж от 24-та авиобаза - Крумово. Военниятхеликоптер излетя от авиобазата рано сутринта, с цел да извършвагасене на огъня от въздуха, след което се върна, с цел да презареди ив 11.10 ч. още веднъж потегли за региона на пожара за оказване напомощ.

През вчерашния ден военни хеликоптери Ми-17 и AS 532 AL Cougarс екипажи от 24-та авиобаза - Крумово се редуваха през целия денв битката със същия пожар.Военнослужещите от състава на Сухопътни войски се включват вборбата с огъня по искане на регионалния шеф на Пловдив ислед позволение на началника на защитата адмирал ЕмилЕфтимов. Вертолетът и военнослужещите от Военновъздушни сили се включват поискане на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана нанаселението.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР