Военнослужещ от 3-то бригадно командване от състава на Сухопътни войски

...
Военнослужещ от 3-то бригадно командване от състава на Сухопътни войски
Коментари Харесай

Марио Пейчев – военният, спасил двама от горящата кола до Благоевград

Военнослужещ от 3-то бригадно командване от състава на Сухопътни войски е спасителят от злополуката на изхода на Благоевград за София, при която почина един човек, а други двама оцеляха.

Тежкият случай стана към 05:10 часа тази заран, откакто 23-годишен водач с БМВ, в което има и двама пасажери, се удря в мантинела и в дирек на изхода на Благоевград в посока София и колата избухва в пламъци.

По това време редови войник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев пътува по нормалния си маршрут от Кюстендил към работното си място в град Благоевград, оповестяват от Сухопътните войски.

Малко преди разклона за село Бело поле, редникът вижда спрели коли, пушек и блъсканица. Веднага стопира и вижда горящия автомобил. На мястото на случая има и други спрели коли и хора, които желаят да оказват помощ, само че никой към този миг не гаси все по-разгарящия се пожар в колата.

Редник Пейчев незабавно изважда пожарогасителя от автомобила си и стартира да гаси пламъците от страната на пасажерите в колата, с цел да могат да бъдат извадени на безвредно място.

Пожарът обаче се разгорява бързо, а пожарoгасителят на Пейчев се изчерпва и по тази причина той търси помощ от други спрели водачи, с цел да продължи гасенето на автомобила.

Благодарение на бързата и съответна интервенция на редника – двама са извадени от пламъците и пренесени на безвредно място. Един от пасажерите в автомобила е умрял.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР