Военнопрестъпникът Евгений Пригожин публикува видео, в което отново заявява, че

...
Военнопрестъпникът Евгений Пригожин публикува видео, в което отново заявява, че
Коментари Харесай

Пригожин разказва за „щастливия дядка“, намеквайки за Путин: Пълен з..ник

Военнопрестъпникът Евгений Пригожин разгласява видео, в което още веднъж декларира, че ЧВК " Вагнер " не разполага с задоволително муниции и упреква съветското министерство на защитата, че не е изпълнило обещанията си за доставка на снаряди, написа УНИАН.

В един от фрагментите на 27-минутния запис Пригожин загатва някакъв дядко, който „ мисли, че е добре “, макар сложната обстановка на фронта (вероятно намеквайки за Путин – бел.ред.)

" Има хора, които се бият, само че има и хора, които в миналото в живота си са научили някъде, че би трябвало да има запаси - и те икономисват, икономисват и икономисват тези запаси, които са насъбрани в някакви хранилища. За какво - никой не знае. И вместо да употребяват тези снаряд, с цел да бият врага, да избавят т живота на нашите бойци, те убиват нашите бойци ", споделя финансистът на вагнеровци.

Пригожин твърди, че „ щастливият дядко счита, че всичко е наред “.

" И какво ще стане със страната по-късно? Ако той се окаже прав, Бог да благослови всички. Но какво ще се случи със страната ни, какво ще вършат нашите деца, внуци, какво бъдеще ще има Русия и по какъв начин ще спечелим тази войната, в случай че инцидентно, просто допускам, се окаже, че този дядка е „ цялостен гъз? “, прибавя Пригожин.

В разгара на Парада на успеха ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че съветското министерство на защитата не е предоставило обещаните муниции на неговата група. Сега имат единствено 10% от желаните.

Също по този начин водачът на ЧВК " Вагнер " споделя, че една от частите на съветското министерство на защитата е избягала от Бахмут, напускайки 2-километрова позиция на 500 метра дълбочина.

" Няма да напуснем Бахмут, ще го отстояваме още няколко дни. Ще се борим и по-късно ще се разбираме. Ако напуснем Бахмут, фронтът ще се разпадне и „ плевелът “ ще стигне до Москва ", прибавя Евгений Пригожин.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР