Военнопрестъпник № 1 Владимир Путин нарече нападението на нацистка Германия

...
Военнопрестъпник № 1 Владимир Путин нарече нападението на нацистка Германия
Коментари Харесай

Путин оправда Хитлер - заяви пред Тъкър Карлсън, че Полша е принудила нацистка Германия да я нападне

Военнопрестъпник № 1 Владимир Путин назова нападението на нацистка Германия против Полша през 1939 година наложително. В изявление за журналиста Тъкър Карлсън той сподели, че Полша е " преиграла " и е станала " прекомерно несговорчива ", като по този метод е " принудила " Адолф Хитлер да стартира експанзия.
 
Путин твърди, че Полша, макар неприязънта си към Германия, е сътрудничила на нацисткия режим. Според него документи от архивите демонстрират, че Хитлер е предложил на Полша да подписа кротичък контракт при изискване, че Данцигският кулоар й бъде предаден. Тази територия е отстъпена на Полша след Първата международна война и Хитлер се пробва да си я върне по кротичък път. Според Путин обаче Полша отказала, което довело до експлоадирането на войната.
 
 Путин - отроче на двамата най-престъпни диктатори и военнопрестъпници на 20 век Путин - отроче на двамата най-престъпни диктатори и военнопрестъпници на 20 век Източник: Колаж
" В края на краищата поляците го принудиха, заиграха се прекалено много и принудиха Хитлер да стартира Втората международна война с тях. Защо войната стартира на 1 септември 1939 година от Полша? Оказа се, че е несговорчива. Хитлер нямаше различен избор, с изключение на да стартира войната точно с Полша ", добави той.
 
Руският деспот означи също, че Полша е взела участие в разделянето на Чехословакия дружно с Германия. Путин изговори от дълго време отречените опорки на руската агитация като съобщи, че Съюз на съветските социалистически републики тогава е предложил на Полша да допусне руски войски, които да се дислоцират в Чехословакия, с цел да я поддържат, само че полският външен министър е заплашил да смъкна руските самолети, в случай че се опитат да прелетят през полска територия.
 
" Полша стана жертва на политиката, която организираше по отношение на Чехословакия, тъй като съгласно добре познатите протоколи Молотов-Рибентроп част от тези територии отидоха в Русия, в това число Западна Украйна. Русия, под името Съветски съюз, по този метод се върна в историческите си територии ", заключи Путин, без да споделя, че източната част на Полша се е " отстъпила " на Съюз на съветските социалистически републики вследствие на нахлуването на Москва в страната 16 дни откакто е бил нападната от запад от хитлеристка Германия. Вследствие на сделката на двамата тоталитарни диктатори - Сталин и Хитлер.
 
По време на диалога си с Тъкър Карлсън Путин е загатнал Полша 36 пъти, съгласно " Гласът на Америка ". Нито една друга европейска страна, с изключение на Украйна, Путин не загатваше толкоз постоянно по време на изявлението.
 
Източник: The Moscow Times
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР