Военноморските сили на САЩ предизвикаха вълнения сред обществеността тази пролет,

...
Военноморските сили на САЩ предизвикаха вълнения сред обществеността тази пролет,
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ провеждат наблюдения за НЛО

Военноморските сили на Съединени американски щати провокираха безредици измежду обществеността тази пролет, задължавайки водачите да оповестяват за необясними въздушни феномени - това, което множеството хора назовават НЛО - откакто са били упреквани в предишното, че не са вземали такива известия „ съществено “.
 

Никой не се съмнява, че водачите виждат неща, доказващи извънземна интензивност , само че психолозите и експертите по авиационна медицина споделят, че има доста рационални пояснения за такива наблюдения , разнообразни от доказването за съществуването на извънземни същества. Земни източници на светлина, отразени от облаци или мъгла, да вземем за пример, или оптични илюзии, породени от отмалялост след гледане през прозореца на пилотската кабина в продължение на часове са част от аргументите.
 
Друга опция е водачите да виждат някакъв пробен дрон или друга напреднала технология, за която не са били осведомени. Или обектите са просто спътници, като тези, пуснати през месец май от компанията „ SpaceX “, която провокира взрив от отчети от НЛО на озадачени наблюдаващи , заяви организация Агенция Франс Прес.
 

Това не значи, че учените се съмняват в съществуването на живот на други места във Вселената . Напротив, те споделят, че има добър късмет да не сме сами . Това е мнението на астрономите, които търсят други планети, които биха могли да имат вода - значително вещество за живота, какъвто го познаваме - и геолози, които учат изискванията на Земята, когато животът е зародил преди повече от 3,5 милиарда години.
 

Шансовете за извънземен живот са относително положителни даже и в нашата слънчева система - имайки поради достатъчните доказателства, че вода е съществувала на Марс и участва през днешния ден под ледената повърхнина на Европа, една от луните на Юпитер, настояват учените.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР