Военният министър на Израел Авигдор Либерман, който обикновено е на

...
Военният министър на Израел Авигдор Либерман, който обикновено е на
Коментари Харесай

Израел заплаши да вкара ливанския народ в бомбоубежищата

Военният министър на Израел Авигдор Либерман, който нормално е на първите страници на вестниците поради расистките си мнения по адрес на палестинците и арабите, заплаши ливанския народ , оповестяват организации.

Той заплаши Ливан, че в случай че израелците са принудени да се избавят в укрития, то и ливанците ще бъдат принудени да го сторят.

В последно време връзките сред двете страни се обтегнаха.

" Не виждаме състояние като това през Втората ливанска война, по време на която жителите на Бейрут бяха на плажа , а в Тел Авив в бомбоубежищата. Ако в Израел те са в убежища, при последваща война целият Бейрут ще бъде в укритията ", предизвести Либерман.

Министърът акцентира, че Израел ще се приготви да изпрати сухопътни сили , защото съгласно него споровете в Близкия изток не завършват без тях.

Смятам, че всички в Ливан - ливанската войска, Ливан и ливанската войска, не са разнообразни от " Хизбула ", посочи крайнодесният министър и добави, че те са част от " Хизбула " и " всички ще платят цялостната цена " при положение, че атакуван Израел.

Докато Либерман упреква Ливан, че си сътрудничи с Иран , в същия миг Съединени американски щати дават обещание поддръжка за ливанската войска.

Ливанската войска не взе участие във войната през 2006 година Войната се води сред " Хизбула " и Израел, при която починаха 1 200 души в Ливан и 158 в еврейската страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР