Военният кореспондент Александър Коц смята, че въоръжените сили на Украйна

...
Военният кореспондент Александър Коц смята, че въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Каква е заплахата от настъплението на Украйна в района на Харков

Военният сътрудник Александър Коц счита, че въоръжените сили на Украйна нямат за задача да завладеят Балаклея

Съдейки по всичко, офанзивата против Балаклея не е непринудено деяние на Украйна на обособен сектор от фронта. Киев въпреки всичко стартира нахлуване в региона на Харков, чиято цел евентуално е да отреже линиите за доставяне на нашата Изюмска формация от границите и връзките с Русия.

Все още няма публична информация какво се случва в това направление. Съдейки по известията на локалните поданици, боевете към този момент са почнали по линията на селищата Вербовка, Яковенково, Таранушино, Волохов Яр - всички те стоят на една и съща автомагистрала.

Изглежда задачата да завладяват самата Балаклея непременно в този момент не стои пред украинските войски. За да не затънат в позиционни борби за този град, те се пробват да го заобиколят от север и да поемат контрола над пътя към Волохов Яр. В този случай Балаклея ще остане в оперативно обграждане.

От Волохов Яр - директни пътища отиват до Изюм и Купянск. Съгласно информацията от бойното поле, в този момент във Волохов Яр героично държи защитата сборният отряд на Росгвардия от Башкирия и Самарска област. Всъщност полицейски всъщност, специфични елементи, се опълчват на общовойскова формация на съперника, като му пречат да навлезе в оперативното пространство.

Целта на настъплението на Въоръжените сили на Украйна евентуално е да отреже пътищата за доставяне на Изюмската формация на съюзническите сили от границите и връзките с Русия.

Сега остава полски път за доставка от Купянск до Изюм, който излиза на автомагистралата под самия град. Но в случай че врагът се придвижи на юг от Волохов Яр, този път също ще бъде под опасност.

И при положение, че врагът влезе в Купянск, Изюмската група в действителност може да бъде отрязана от главните елементи.

Иска ми се да се надявам, че както при Херсон, по този начин и при Балаклея украинците няма да съумеят да развият триумф. Сега се нанасят артилерийски удари по настъпващите редици на Въоръжените сили на Украйна, интензивно работи авиацията. В региона на багра се трансферират запаси.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР