Военният конфликт между Русия и Украйна навлезе в етап на

...
Военният конфликт между Русия и Украйна навлезе в етап на
Коментари Харесай

Китайски експерти определиха фазата на войната на Русия с Украйна като „пилеене на време“

Военният спор сред Русия и Украйна навлезе в стадий на „ пилеене на време “, поради това, че няма изгледи нито една от страните да реализира огромен прогрес на фронта. Ако не се появи „ сериозна повратна точка “ спорът ще продължи още дълго, декларират в мнения за изданието Global Times китайски геополитически коментатори, представени от Радио Китай.

„ Видимата смяна е, че бойното поле се разшири до съветска територия. Това е неизбежно, тъй като Украйна търси повече оръжия с огромен обхват, в това число дронове, модифицирани противовъздушни и крилати ракети. Тя ще има възходяща дарба да поразява цели в Русия в бъдеще “, съобщи Сун Джунпин, боен специалист и ефирен коментатор, във връзка прекратените в неделя полети от московските летища „ Внуково “ и „ Домодедово “, евентуално заради опасност от дрон, както и предшестващите офанзиви с безпилотни апарати в Москва, Новгород, Белгород и Курск.

„ От последните събития излиза наяве, че нито една от страните няма способността да промени фрапантно обстановката, нито се концентрират върху сражения на фронтовата линия “, показва Цуей Хън от Центъра за съветски проучвания към Източнокитайския педагогичен университет. По думите му, спорът е навлязъл в стадий на „ пилеене на време “, когато няма възможност никоя от страните да реализира огромен прогрес, а по-скоро се стреми към застой с вярата да изтощи другата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР