Военните учения на Иран тази седмица в Персийския залив бяха

...
Военните учения на Иран тази седмица в Персийския залив бяха
Коментари Харесай

Иран проведе учения в Персийския залив

Военните учения на Иран тази седмица в Персийския залив бяха предизвестие за Израел, сподели командирът на Иранския корпус на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC) военачалник Хосеин Салами.

Той насочи предизвестието на фона на опасенията, че Тел Авив може да възнамерява удари против ирански нуклеарни уреди.

" Тези учения имаха доста ясно обръщение: съществено, същинско... Това беше предизвестие към управляващите на ционисткия режим за опасността... ", сподели Салами по държавната телевизия.

Също по този начин иранският военачалник посъветва Израел да се " пази от неточности " .

" Ще им отрежем ръцете, в случай че създадат неверен ход... Разликата сред действителни интервенции и военни учения е просто смяна в ъглите на изстрелване на ракети ", добави Салами.
 Иранската революционна армия с огромни военни учения на фона на напрежение със Съединени американски щати и Израел
Иранската революционна армия с огромни военни учения на фона на напрежение със Съединени американски щати и Израел

Извършват се и Противовъздушна отбрана учения до нуклеарни обекти на Иран

По време на учението бяха практикувани изстрелвания на балистични и крилати ракети, които Техеран преглежда като значима възпираща и " отмъстителна мощ " за Съединените щати и други съперници при положение на война. Иранската телевизия сподели ракети, удрящи обект, сходен на външен тип на израелския нуклеарен реактор в Димона.

Иранската осведомителна организация Tasnim заяви, че " по време на ракетните учения сполучливо е практикувана офанзива против този жизненоважен център на ционисткия режим ".

Иран твърди, че неговите балистични ракети имат обсег от 2000 км и са способни да поразяват цели в Израел и Съединени американски щати .
 Иран даде обещание
Иран даде обещание " сразяващ отговор " на всяка офанзива на Израел

Напрежението в Близкия Изток пораства

Петдневните учения на силите на КСИР " Великият оракул 17 " започнаха в понеделник на брега на Персийския залив. В тях участваха сухопътни, военноморски и въздушни сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР