Военни излязоха по улиците на Сидни на 2 август, за

...
Военни излязоха по улиците на Сидни на 2 август, за
Коментари Харесай

В Синди включиха военни за спазване на мерките срещу COVID-19

Военни излязоха по улиците на Сидни на 2 август, с цел да оказват помощ за налагането на продължение на затварянето, откакто заповедите за оставане вкъщи в третия по величина австралийски град Бризбейн бяха удължени, с цел да се ограничи влошаващото се разпространяване на вируса, съобщи БГНЕС.

Около 300 чиновници на австралийските сили за защита ще бъдат изпратени в най-големия град в страната, откакто полицията на щата Нов Южен Уелс изиска военна помощ за използване на разпоредбите поради .

Властите се борят да спрат разпространяването на мощно заразния вариант Делта в Сидни-и да подсигуряват, че жителите съблюдават разпоредбите за ограничаване-с повече от 3600 случая, регистрирани от средата на юни.
 80% от пълнолетните в Австралия би трябвало да се имунизират преди страната да отвори границите си 80% от пълнолетните в Австралия би трябвало да се имунизират преди страната да отвори границите си
80% от пълнолетните жители на Австралия би трябвало да бъдат имунизирани, преди страната да стартира да отваря още веднъж границите си за някои...

С хиляди близки контакти по случаите на ковид, за които е казано да се тестват и да останат у дома в продължение на 14 дни, полицията съобщи, че им липсва потенциал, с цел да се увери, че всички се преценяват.

Очаква се войските да оказват помощ на полицията да доставя колета с храна и да ревизират дали хората съблюдават заповедите за самоизолация.

Повече от пет милиона души в Сидни и близките региони навлизат в шестата седмица от блокирането, което ще продължи до края на август. На жителите е разрешено да напущат домовете си единствено за извършения, основна работа, медицински аргументи и да пазарят неща като храна.

Но спазването на рестриктивните мерки не е прецизно и полицията от ден на ден раздава санкции на нарушителите на рестриктивните мерки.
 В Австралия откриха подслон за мъже – жертва на домашно принуждение В Австралия откриха подслон за мъже – жертва на домашно принуждение
В австралийския щат Куинсланд откриха подслон за мъже, потърпевши от домашно принуждение, заяви изданието LAD Bible. Обществената организац...

В Бризбейн и няколко околни района милиони хора ще останат под блокиране до неделя, откакто " ескалираща " зараза набъбна до 29 случая. Тези ограничавания трябваше да бъдат вдигнати във вторник.

" Това ще го направи осемдневно блокиране. И ние обезверено се надяваме, че това ще бъде задоволително, с цел да могат нашите проследяващи контактите да слагат под домашна карантина безусловно всеки, който би могъл да бъде изложен на варианта Делта ", сподели министър председателят на щата Куинсланд Стивън Майлс.

С към 15 % изцяло имунизирани от 25 -те милиона австралийци, управляващите към момента разчитат на блокиране, с цел да забавят разпространяването на вируса. Премиерът Скот Морисън очерта дълъг път от рестриктивните мерки - слагане на цел 80 % от пълнолетното население да бъде изцяло имунизирано преди отварянето на границите и премахването на блокирането.

Австралия е записала повече от 34 000 случая и 925 смъртни случая до момента по време на пандемията.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР