Водят се преговори. Каквото и да се случи, ние сме

...
Водят се преговори. Каквото и да се случи, ние сме
Коментари Харесай

Джошуа Взе Тежкото Решение, Леден Душ За Кубрат Пулев!

Водят се договаряния. Каквото и да се случи, ние сме подготвени. Очаквам с неспокойствие мача Чисора – Уайт. Очаквам с неспокойствие този дуел, ще бъда там.

Ще е наслаждение да се измъкна от подготовка и да отида да виждам по какъв начин тези момчета се показват, да видя формата им от друга позиция. На кого от двамата бих заложил? Искам Чисора да завоюва, тъй като е мое момче, от северозападен Лондон. Уважавам го.

И Дилиан, желая и той да завоюва, тъй като желая да се удрям с него още веднъж, вероятно на 13 април, в случай че не се получи с Уайлдър - това са моите две благоприятни условия. Пожелавам триумф на Чисора, както и на Уайт. Двамата могат да победят, съгласно мен ", сподели Джошуа.

В момента се водят договаряния сред представителите на британеца и Дионтей Уайлдър за иден мач. Джошуа ще се бие на 13 април на стадион " Уембли ", а Уайлдър ще пази купата си против Тайсън Фюри на 1 декември.

Припомняме, че 29-годишният боксьор и Кубрат Пулев трябваше да се срещнат предходната година, само че тогава българинът получи травма и борбата пропадна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР