Водоснабдителното дружество във Варна не възстановява асфалтовото покритие след разкопаване

...
Водоснабдителното дружество във Варна не възстановява асфалтовото покритие след разкопаване
Коментари Харесай

Читател: ВиК-Варна разкопаха, унищожиха край блока ни, а сега инвалидите са принудени да правят слалом

Водоснабдителното сдружение във Варна не възвръща асфалтовото покритие след разкопаване и ремонт. За това сигнализира четец на Moreto.net

Поводът е ВиК-авария в региона на блокове 21 и 22 в кв. " Чайка " от преди дни, след ремонта на която водоснабдителното сдружение остава региона като след " бомбандировка " - азбити улици и тревни площи, тиня, нечистотия, траншеи в асфалта и така нататък

След изявления в медиите част от мръсотията е изчистена, само че сериозните провали по настилката остават, написа Велин Пасков.

Тревните площи, които които не са затрупани с пясък, бяха размазани от тежките колела на багерите, които " ни оставиха за спомен само следите си ".

Тротоарите са начупени от багерите.

Разкопаха градинките, унищожиха тревата и по-късно оставиха " разорана целина " без да се погрижат да върнат първичния тип на тревните площи, по този начин както са ги заварили.
Огромните багери, които бяха паркирали върху тревните площи изораха асфалта и бетона с големите си гуми, и в този момент инвалидите и техните придружители са принудени да вършат гибелен слалом сред дупките и изтръгнатия от ВиК-машините трошляк.
Надявам се тази екологична злополука да откри публичност и огромните компании да се научат да уважат своите клиенти и елементарните жители на Варна.

След публично недоволство към ВиК, господин Пасков е получил отговор, че водоснабдителното сдружение не възвръща асфалтовите покрития след осъществяване на ремонт.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР