Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри през тази година ще

...
Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри през тази година ще
Коментари Харесай

Водещото кариерно експо Career Show в Арена Армеец, Пловдив и Варна


Водещото кариерно ревю за квалифицирани фрагменти през тази година ще се организира в три града - София, Пловдив, Варна, както и виртуален ден, обхващащ цялата страна.  Разрастването на събитието дава опция на още повече работодатели и търсещи кариерно развиване да се срещнат онлайн като следва:

5 октомври, в зала Арена Армеец, София 

10 октомври, в Международен панаир Пловдив

27 октомври, в Галерия " Графит ”, Варна

Събитието годишно събира водещите работодатели в страната, с цел да ги срещне с хиляди квалифицирани експерти, търсещи нова и по-добра работа. Допълнителните зони и интензивности, които са неотменна част от Career Show, оказват помощ на участниците да разпрострат професионалния си капацитет и да доближат нови кариерни върхове. 

През годините Career Show се потвърди като главен инструмент за привличане на гении и разпространение на работодателската марка на фирмите. Събитието дава опция на фирмите да показват себе си като шеф пред участниците и да ги срещнат с опциите и изискванията на труд в компанията.  

Тази година Career Show ще даде късмет на всички, избрали регионите на София, Пловдив или Варна за собствен дом, да се срещнат с работодатели, които търсят нови гении точно в тези градове. 

" След 15 години в областта на кариерните събития нашият екип завоюва доверието на водещите работодатели в България и Европа и на хиляди експерти с друг опит и умения. За последните 2 години организирахме и голям брой виртуални събития, с които успяхме да помогнем на търсещите кариерно развиване от цялата страна. Естествена крачка за нас е да дадем опция на повече хора да се допрян до магията на Career Show. Затова тази година разширяваме събитието и ще бъдем в Арена Армеец, Пловдив и Варна, с цел да представим пред участниците кариерните благоприятни условия в техния град и да им помогнем да изградят за себе си сполучливо и стабилно бъдеще. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.  

Участието в събитията на Career Show е гратис след наложителна регистрация на. 

Компаниите, които желаят да бъдат изложител, могат да заявят присъединяване си на преференциални условия до 28 юли от този линк -  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР