Водещият проект за газопровод от Русия до Европа Северен поток-2“

...
Водещият проект за газопровод от Русия до Европа Северен поток-2“
Коментари Харесай

„Северен поток-2“ ще бъде завършен, категоричен е Лавров

Водещият план за газопровод от Русия до Европа „ Северен поток-2 “ ще бъде приключен без значение, че Съединени американски щати постановиха наказания на участващите компании. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров, осведоми БГНЕС. Американското оповестяване на заледяване на активи и забрани за визи разгневи Германия и Европейския съюз и незабавно швейцарската компания, която поставя тръби по плана в балтийско море, спря работата си по плана.
Американският дипломат в Германия упорства, че е " доста проевропейско решение " газопроводът да бъде блокиран заради удвояване доставките на съветски газ, подаван в Западна Европа по подводна тръба за Германия от началото на 2020 година Санкциите бяха приветствани от Украйна и Полша, които дефинираха тръбопровода като „ инструмент за осъществяване на съветската икономическа и евентуално военна политика “ . Лавров обаче сподели, че " Северен поток-2 " ще помогне както за стопанската система, по този начин и за дълготрайната енергийна сигурност на европейските страни.
Припомняме, че Германия реагира яростно на глобите, обвинявайки Съединени американски щати, че се намесват във вътрешните й работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР