Водещият на тотото Деян Славчев—Део си купи имот в Годеч,

...
Водещият на тотото Деян Славчев—Део си купи имот в Годеч,
Коментари Харесай

Део вдига палат в Годеч

Водещият на тотото Деян Славчев—Део си купи парцел в Годеч, който счита да трансформира в дом за брачната половинка си Мариана и сина си Борис.

Русия водещ е съвсем врата до врата с брат си Александър и е доста благополучен, че двамата ще си гледат дружно децата.

„ Така е. Купихме си едно местенце. Живот и здраве, в случай че има задоволително работа, може и да успеем да си създадем къща, където да си гледаме децата. Искам огромен дом, тъй като съм замислил да си имам най-малко още две деца”, споделя още Део.

Заедно с обичаната си Мариана, двамата не престават да се приготвят за строителство и ремонт на новия си дом. Део даже се е заканил да включи и апаратура за варене на бира, каквато си направи и в дома си в Банско.

„ Приготвянето на питиета ми лишава доста време, само че откровено се развличам от тома. Първия ден единствено сварявам бирата, като започвам от 66 градуса и последователно усилвам. Заниманието ми лишава най-малко 7 часа, след това следва едноседмична ферментация и най-после бутилиране.

От едно варене излизат по 19 бутилки бира, което ми е задоволително и за гости”, споделя Део, който от години е спрял с алкохола и върви с колело на работа, предпочитайки здравословния метод на живот.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР