Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев остро попита служебният строителен

...
Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев остро попита служебният строителен
Коментари Харесай

Виктор Николаев притисна министър Шишков: Някой ще влезе ли в затвора заради откраднатия асфалт?

Водещият на Нова телевизия Виктор Николаев остро попита служебният строителен министър Иван Шишков кой е отговорен за това, че автомагистралите са с по-тънка настилка. Той изиска да знае ще влезели някой в пандиза за тези злоупотреби. Министърът обаче не сподели името на нито една компания, нито пък на държавен чиновник, които са причинители на откритите неотдавна нарушавания.

25-30 % от настилката липсва на автомагистралите, които сме ревизирали, сподели Шишков. “Някъде по веригата сигурно има закононарушение ”, съобщи той. Министърът съобщи, че хубавото е, че където корист е с европейски пари, следствията ще се управляват от Европейската прокуратура. Шишков сподели също, че всички обекти се одобряват от строителния надзор, т.е. някой се е подписал, че пътищата са изпълнени вярно, макар изчезналите сантиметри от настилката.

Служебният министър беше по-колеблив по въпроса дали министрите и политическите управления на министерствата ще носят наказателна отговорност. “Аха, те идват единствено да режат лентата ”, разяснява Виктор Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР