Водещият на канала Популярна политика Дмитрий Низовцев в пряк ефир

...
Водещият на канала Популярна политика Дмитрий Низовцев в пряк ефир
Коментари Харесай

Синът на Песков не ще да ходи доброволец в Украйна

Водещият на канала " Популярна политика " Дмитрий Низовцев в директен ефир позвъни на Николай - сина на прессекретаря на Путин Дмитрий Песков и му се показа за служител от военния комисариат. Хитрецът предложи на 32-годишния мъж да се яви за ресурс на другия ден в 10 часа сутринта. Николай Песков отхвърли, естествено.

" В 10 сутринта на следващия ден, несъмнено, аз няма да дойда. Ако вие знаете, че аз съм господин Песков, сте задължен да разбирате, че не е напълно вярно да се явя там. Ще вземам решение това на друго равнище...Въобще, би трябвало да схвана какво се случва и какви права имам...

Да ме вземат на следващия ден - повярвайте, нито на вас, нито на мен ни е нужно. Нямам проблем да пазя родината, само че би трябвало да схвана целесъобразността на моето явяване там, приказвам ви за избрани политически нюанси ", споделя синът на Песков.

На въпрос, може ли да сложат отметка против семейството му в графата " Съгласен ли е да отиде доброволец на фронта? ", Николай дава отговор - Не. " Не, не би трябвало да слагате такава отметка ". После декларира, че е " подготвен да тръгне, само че не по ваша молба. Виж, в случай че Владимир Владимирович (б.р. Путин) ми каже, че би трябвало да отида, ще отида. "

Вижте и чуйте целия диалог:


ТЕМА преди 45 минути 1054 преди 2 часа 2328 преди 2 часа 1402
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР