Водещият на bTV се подигра на руския президент след фалшивия ...

Водещият на bTV се подигра на руския президент след фалшивия

Нов хит: Цитиридис изненада Путин в гръб

Водещият на bTV се подигра на съветския президент след подправения клип, който Кремъл излъчи пред целия свят

Водещият на bTV Николаос Цитиридис се подигра на съветския президентВладимир Путин, а мотивът е подправен клип, който Кремъл излъчи пред целия свят.

В нов клип Цитиридис вкара себе си на въображаемата среща на Путин със стюардеси, която Кремъл показа за същинска. Всъщност обаче това се оказа монтаж, с цел да може Путин да излъже страната си, че всичко е наред.

Ръката на Путин минава през микрофон. Присъстващите гледат над главата му, а в чайника пред него не се отразяват хора.

Според формалната информация от Русия президентът на страната се е срещнал с дамите, с цел да пие чай с тях и да ги успокои по отношение на ситуацията със възбраната за полети, а също по този начин и да каже някои свои мисли за войната, която отвори против Украйна.

Истината е, че видеото е инсталирано и Путин не е участвал в стаята, в която са събрани дамите, а обликът му е наставен по-късно, написа "Сега ".

За да потвърдят това видеоразработчици създали клип с акценти от "срещата " на съветския държавен глава, показвайки някои пропуснати елементи от монтажистите, които сочат, че видеото е наставяно.

Ето и описа, който разказва протичащото се на видеоклипа с определените пропуски на монтажистите от Кремъл:

"Владимир Путин за първи път отдавна излезе от бункера и отиде измежду народа. Да, да - два дни след тази среща (б.р. - на дългата маса с висшите военни) на тази 10-метрова маса. Поне това искаше да ни убеди Кремълският пул. Но, както се споделя, Щирлиц в никакъв случай не е бил толкоз покрай неуспеха.

Макар, че това се вижда още от прегледа на метаданните, а и от признанията на сепаратистките републики (б.р. - ДНР и ЛНР), които признаха (за авансово записано съвещание за Донбас).

Но те в този момент взеха решение да повдигнат постановката на ново равнище - с потребление на хромакей (зелен екран) за замяна на задния проект. А интернет ползватели незабавно обърнаха внимание на няколко момента:
Путин седи на фона на зелени растения, с цел да има по-малък късмет да си проличи. Но си проличава... Микрофонът се оказва полупрозрачен (б.р. - само че през него не се вижда вратовръзката на Путин), а при нараствания на предния проект се вижда, че ръката на Путин минава през предмети пред него.Самото видео не е направено със общоприети монтажни стратегии, а с стратегии за специфични резултати (метаданните сочат Adobe After Effects Секретен сътрудник 2018).Къде и по какъв начин гледа дамата, която сякаш седи отдясно на Путин по време на експресивната му тирада? (траекторията на погледа ѝ сочи над главата на президента, т.е. тя не гледа него)
Излиза, че цялата масовка е била записана авансово, а фоновете са ги взели от досието "Всичко отива по дяволите ":

В чайника пред Путин, по някаква причина не се отразяват хора, а в другите чайници се отразяват

Но интернет се взриви точно от този фрагмент поради компресирането на видеото или от несръчен монтаж, ръката на Путин минава през микрофона като през холограма.

Този клип към този момент стана вайръл в обществените мрежи. Путин бе тролен за него освен от коментаторите, само че и от самия украински президент Володимир Зеленски (б.р. - той бута преднамерено микрофона със същия жест, с цел да се види, че го отмества, а ръката му не минава през него). "

⚡️Zelensky is already laughing at Putin

Vladimir Putin for the first time in a long time got out of the bunker and went to the people. At least, Kremlin pool wanted to convince us of this. But, as they say, Stirlitz has never been so close to failure...
— NEXTA (@nexta_tv)

Източник: dunavmost.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg