Водещият български рефер Георги Кабаков и помощниците му получиха наряд

...
Водещият български рефер Георги Кабаков и помощниците му получиха наряд
Коментари Харесай

Кабаков ще бъде главен съдия на мача Панатинайкос - Макаби Хайфа от Лига Европа

Водещият български рефер Георги Кабаков и помощниците му получиха наряд за дуела от група " F " на Лига Европа сред Панатинайкос и Макаби Хайфа, който ще се организира на 14 декември, четвъртък. Срещата ще се играе на стадион " Апостолос Николаидис " в Атина от 19:45 часа. Асистенти на Кабаков ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти арбитър на мача ще е Радослав Гидженов.

Eкипът за видеоповторенията също ще е формиран от български арбитри – Драгомир Драганов ще е VAR-съдия, а Ивайло Стоянов ще е AVAR. Оператор на системата пък ще е Валентин Ваклинов. Срещата сред тези два тима е пряк конфликт за 3-ото място, което ще изпрати един от тях в шампионата Лига на Конференциите напролет. Делегат на УЕФА е Тарик Шамел от Англия, а съдийски наблюдаващ – също британец: Уилям Йънг от Шотландия.

Това е следващ влиятелен наряд за Кабаков и бригадата му, откакто те имаха опция да управляват дуела от Шампионската лига сред Галатасарай и ФК Копенхаген на 20 септември, а при започване на ноември получиха предопределение за мача от Лига Европа сред Тулуза и Ливърпул. Преди това българският екип реферира и европейската подготовка сред Англия и Украйна.

Още две български назначения има в Лига Европа. Бившият интернационален арбитър Иван Леков ще бъде пратеник на УЕФА за мача от група Е сред ЛАСК (Линц, Австрия) и Тулуза (Франция).

Боряна Стойчева, която в БФС дава отговор за женското футболно състезание, ще бъде също представител на централата на срещата от група G сред Славия (Прага, Чехия) и Сервет (Швейцария).

И Панатинайкос, и Макаби Тел Авив са в борба за третото място в крайното нареждане, откакто изгубиха шансове за продължение към елиминациите. Гръцкият отбор има две точки задатък пред израелците.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР