Водещите турски медии Хюриет, Милийет, Сабах и други се надпреварват

...
Водещите турски медии Хюриет, Милийет, Сабах и други се надпреварват
Коментари Харесай

Турски медии цитират пророчество на Ванга за покушение над Путин

Водещите турски медии " Хюриет ", " Милийет ", " Сабах " и други се надпреварват да цитират пророчествата на Баба Ванга. Покрай влошените връзки с Русия комшиите се скъсват да цитират приписваното на Петричката гадателка знамение, че Владимир Путин ще стане жертва на атентат в околните месеци, написа Lupa.bg.

Разбира се, изключително настояща е дописката " Предсказва ли Баба Ванга ковид? Предсказанията на Баба Ванга за 2020 година " във вестник " Таквим ". Тя има над половин милион прочитания единствено за уикенда.

Изданието показва, че измежду предсказанията на пророчицата от Петрич за 2020-та е, че Европейския съюз ще се разпадне и стопанската система и напълно ще рухне. Три огромни страни ще се обединят и ще управляват света, а властващата банкнота ще е с червен цвят.



Влаковете ще се движат със слънчева сила. Президентът на Съединени американски щати ще оглушее в резултат на болест, а против Путин ще бъде проведено нападение.
Според пророчествата на баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, краят на Вселената ще настъпи през 5079 година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да пр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР