Водещи международни лектори ще вземат участие в конференцията Automotive &

...
Водещи международни лектори ще вземат участие в конференцията Automotive &
Коментари Харесай

Водещи световни лектори събира конференцията Automotive & Battery Forum2023 от 25 до 27 април

Водещи интернационалните лектори ще вземат присъединяване в конференцията Automotive & Battery Forum2023, която ще се организира от 25 до 27 април в Гранд Хотел София. Форумът се провежда от Аутомотив Клъстер България, в партньорство с Българската организация за вложения и Kinstellar.

След триумфа на предходните издания, тази година конференцията дава обещание разнообразна стратегия в три тематични дни, с акцент върху нововъведенията при батериите, цифровата промяна на производството и автомобилния програмен продукт. Automotive & Battery Forum  2023 ще събере над 150 водачи и специалисти от международната автомобилна промишленост, C-level мениджъри и представители на изпълнителната власт, като ще предложи платформа за шерване на положителни практики, обмяна на опит и хрумвания за основаване на нови бизнес партньорства.
Пробивите при батериите
Официалното разкриване на форума е на 25 април от 13:00 ч., а презентационните панели на Battery Day целят да издигнат завесата към нововъведенията при батериите. С решенията на Infineon Technologies за подвижността на бъдещето гостите ще се срещнат в границите на презентацията на Severin Kampl, а Alexis Kricorian ще показа устойчивите батерийни технологии на компанията Innolith. Обмяна на експертен взор към развиването на бранша ще предложи полемика със специфичното присъединяване на Viktor  Fodorот Audi Унгария/Volkswagen. Сред участниците в събитието ще бъде още Fruzsina Csonka–мениджър бизнес развиване за Централна и Източна Европа на European Battery Alliance и мн. др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР