Водещата на Игри на волята: България Ралица Паскалева стана медицинска

...
Водещата на Игри на волята: България Ралица Паскалева стана медицинска
Коментари Харесай

Водещата на „Игри на волята“ стана медсестра

Водещата на " Игри на волята: България " Ралица Паскалева стана здравна сестра . Новото й работно място е в болница " Господи, помилуй ".

Ако в никакъв случай не сте чували за това лечебно заведение, незабавно ви разкриваме неговото местоположение - в студиото на " С Рачков всичко е допустимо " . Вдъхновени от родното опазване на здравето, екипът на предаването трансформира през последната седмица " Лудата стая " точно в болница. А в нея оперира не какъв да е, а небезизвестният хирург доцент Герасим Георгиев , дружно с анестезиолога доктор Борислав Захариев .
 Рачков NOVA
Именно на този тандем асистира медсестрата Ралица Паскалева . Всички те упражниха медицинските си познания върху своя ВИП пациент- Веселин Плачков , който постъпи с болки в гърлото, само че бе незабавно опериран . Все отново доцент Георгиев се готви да омъжи щерка си!

 
 Ралица Паскалева NOVA
Иначе когато не асистира в болница " Господи, помилуй ", госпожа Паскалева все по този начин си остава водеща на " Игри на волята " .

Феновете на известното телевизионно съревнование имат тотално полярно мнение за нея - едните считат, че тя се оправя съвършено с ролята си, други пък я съдят поради държанието й по отношение на играчите. По всичко наподобява, че Ралица е от дамите, които имат лично мнение и не обичат да го крият . Истината е, че тя къде по-открито, къде по-завоалирано вади нескрито грешките на участниците, изключително когато опира до тяхната обществена игра и взаимоотношенията посред им.

Коя е в реалност дамата, която всяка седмична вечер влиза в домовете ни през дребния екран?

Ето пет обстоятелството за Ралица Паскалев а, която би трябвало да знае всеки обожател на " Игри на волята ".

                 

1. Красивата актриса е ученичка на Стефан Данаилов .

Тя е призната от раз в НАТФИЗ, където се учи на актьорско майсторство под вещото управление на починалия Мастер, както назовават Данаилов неговите студенти. Още преди да приключи академията през 2012 година, стартира да се снима в български и задгранични продукции.
                 

2. Ралица е русенка . Тя е родена край Дунава в размирната за българската народна власт 1989 година .

                 

3. Най-известната роля на Ралица Паскалева е на доктор Галя Стилянова в сериала „ Откраднат живот “.

                 

4. Ралица Паскалева е майка на 4-годишния Максим . Мъжът до нея е волейболиста Теодор Салпаров , който е и татко на сина й.

                 

5. Като дете тъмнокосата звезда мечтаела да стане археолог . Обаче се отказала, тъй като решила, че България известни археолози няма.

                 

И на финала едно бонус самопризнание на Ралица - на екрана може да излежда доста сериозна, само че в действителност постоянно чака с необятна усмивка излизането на племената на Арената в Игрите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР