Водещата на "Х Фактор" Мария Игнатова продължава да се вижда

...
Водещата на "Х Фактор" Мария Игнатова продължава да се вижда
Коментари Харесай

Мистериозно бижу блесна върху ръката на Мария Игнатова

Водещата на "Х Фактор " Мария Игнатова продължава да се вижда със световноизвестния цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Последната им среща е била преди броени дни. Керязов се завърна за малко у нас, с цел да популяризира следващото събитие на своята фондация, която награждава изявени деца в три категории - изкуство, обучение и спорт.

За разлика от предишния път, в който направиха нелепостта точно на купона за 50-ия празник на Маги Халваджиян да не прикриват благосклонността си един към различен, в този момент Енчо и Мария създали всичко допустимо на срещата им да няма нито очевидци, нито папараци. Такива съумяха да нащракат двамата на празненството в фамилното заведение на арменския продуцент, което той затвори за рождения си ден в средата на февруари. На фрагментите не наподобява единствено другарство да свързва русокоската и най-известният акробат в света, както в следствие и двамата се пробваха да хвърлят прахуляк в очите на заподозрелите ги в фамилиарност.

Е, в последна сметка най-вероятно, откакто са консумирали привличането между тях, за по-разумно са решили в действителност да продължат като другари, заради невъзможността да бъдат дружно. Не е загадка, че Керязов е фамилен и с две деца, а съгласно осведомени брачната половинка му Дима току по този начин няма да съобщи непринудено мъжа си в ръцете на друга. Освен това цирковото великолепие непрестанно обикаля света, а Мария е болна кариеристка и слага на пиадестал славата си на първо място останало. Именно това бе и една от аргументите дългогодишната й връзка с Димитър Рачков да се сгромоляса с гръм и тропот.

Наскоро Мария е получила безценен подарък от своя просто другар Енчо Керязов, рапортуват пред ПИК осведомени. От известно време Игнатова се появява с платинен пръстен на дребния пръст на дясната си ръка. Върху бижуто е изографисана буквата Е, като няма подозрение, че зад нея се крие точно Керязов.

Наистина платиненият пръстен се е появил неотдавна върху ръката на Мария. ПИК се разрови из фотосите й в последните месеци. Бижуто е почнало да блещука на пръстчето й от средата на лятото. Водещата на "Х Фактор " съвсем не смъква пръстена, а когато я питат от кого е, очите й светват и пуска необятната си усмивка. Игнатова не носеше подобен пръстен по времето, в което към момента бе с сътрудника си от "Господари на ефира ". Той разгласи публично раздялата им през август, само че действително са скъсали много преди този момент.

Междувременно четец на ПИК изпрати и незнайна до момента фотография на Мария и Енчо, с изключение на известните фрагменти от празненството на Халваджиян. Снимката е правена към юбилея му, защото и на него Керязов е бил със същата сива тениска с щампа на гърдите.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР