Водещата компания за онлайн залагания Betfair посрещна европейската футболна легенда

...
Водещата компания за онлайн залагания Betfair посрещна европейската футболна легенда
Коментари Харесай

Димитър Бербатов става глобален посланик на Betfair

Водещата компания за онлайн залагания Betfair посрещна европейската футболна легенда Димитър Бербатов в фамилията на своите световни посланици за идния сезон 2018 - 2019.

В двадесетгодишната си кариера някогашният капитан на българския народен тим отбелязва повече от 200 гола, носейки екипите на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм във Висшата лига, Байер Леверкузен в Бундеслигата и Монако в Лига 1. Той също по този начин е притежател на две шампионски трофеи от Висшата лига с тима на Юнайтед, като и Златната обувка на Висшата лига през 2010-2011, присъдена му за най-вече маркирани попадения през сезона.
Известен със своята точност, механически и тактически качества и улегналост, водещият голмайстор на България стартира партньорството си с Betfair тъкмо преди европейския футболен сезон.
“Успехът не просто се случва. В кариерата си постоянно съм се опитвал да бъда потребен на тима и на почитателите. Научих се да проучвам всяка обстановка и считам, че дългогодишния ми опит като футболист ще ми помогне в прогнозирането с Betfair”, сподели Бербатов по време на събитието за анонсиране на партньорството му с Betfair в София.
Маркетинг шефът на Betfair Stephen Mault показа: “Радваме се да посрещнем Димитър Бербатов в нашия тим от глoбални футболни посланици. Бербатов имаше необикновено сполучлива кариера в Англия, Франция и Германия и споделя полезностите на нашия бранд. Нямаме самообладание да работим с Бербатов през сезон 2018 - 2019 и да представим вълнуващо наличие дружно за https://betting.betfair.com/bg и нашите клиенти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР