Водещ картов банков оператор обяви, че присъединява 14 нови технологични

...
Водещ картов банков оператор обяви, че присъединява 14 нови технологични
Коментари Харесай

Безконтактните разплащания в публичния транспорт се разширяват

Водещ картов банков оператор разгласи, че причислява 14 нови софтуерни компании от 10 страни към програмата Visa Ready for Transit. Инициативата работи с компании, чиито софтуерни решения форсират безпроблемно пътуването с безконтактни заплащания като промотират този тип разплащане в публичния превоз в международен мащаб. Програмата Visa Ready for Transit бе оповестена за първи път през ноември 2017 година с първичните сътрудници Vix и Worldline.

Сертификатът Visa Ready дефинира стандарт за висококачествени подготвени за стартиране в приложимост решения, които разрешават на транспортните компании да внедрят удобството и сигурността на безконтактните разплащания за пътуващите в целия свят.

„ Виждаме засилен интерес от страна на компании от сферата на превоза на разнообразни точки в света да научат по какъв начин посредством нововъведения в разплащанията могат да подобрят прекарването на своите клиентите. От началото на Visa Ready for Transit до момента, към този момент приветстваме 16 софтуерни сътрудници от международна класа в програмата – от дребни софтуерни компании до мултинационални организации. Всеки от тези сътрудници е насърчаван да уголемява на преимуществата на технологията за цифрови разплащания на Visa в транспортните компании по целия свят, " споделя Джейсън Блехърст, старши вицепрезидент „ Иновации и стратегически партньорства “ на Visa.

Visa Ready for Transit е част от цялостната стратегия Visa Ready, която форсира приемането на нови технологии, като оказва помощ на платформи на трети страни да доближават бързо до световното въвеждане в приложимост на цифрови разплащания. Програмата разрешава на разработчиците да подсигуряват, че тяхното решение дава отговор на стандартите и спецификациите за сигурност на Visa в редица решения – от превоза до биометричните данни и интернета на нещата
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР