Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни

...
Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни
Коментари Харесай

Вода и светлина са новият тренд в интериора от изложението „Дибла“

Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни и публични здания. Модерните трендове за тяхното потребление показва  изложението „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “, което ще се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.  Спектърът от произведения обгръща всички елементи: от настилките и облицовките през обзавеждането до мазилките и таваните. Новата самодейност уголемява изложбата за съоръжение за хотели и заведения „ Хорека Пловдив “ и се реализира взаимно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “.

Атрактивните водни и светлинни резултати, презентирани от „ Пи Ес България – Лукс “, внасят въодушевление в интериора и екстериора. Предлагат се и ексцентрични светлинни решения за външни и вътрешни пространства.

Интересни сегмент в ревюто са СПА и уелнес линията, както и оборудването за спорт. „ Пи Ес България – Лукс “ и „ Атама “ създават концепции за СПА и фитнес центрове, слънчеви студиа и частни кътове за спорт, като ги реализира с произведения от водещи международни марки. Финландски сауни внасят скандинавска екзотика.

„ Идеи за водата “ е тематиката на експозицията на Hansgrohe, водач в санитарната промишленост. Компанията ще покаже стилни детайли за баня и кухня, смесители и умивалници, душове с новаторската функционалност Select, превръщаща къпането в СПА прекарване.

Мебелите са една от главните тематики. Открояват се първокласните дизайнерски серии на „ Гала Колеционе “, нейната линия за детско обзавеждане, а също - неповторими и новаторски произведения от солидна дървесина. Богата е гамата от матраци, кревати и аксесоари за спалня на „ Тед “. Ще бъдат показани мебели и елементи за тях, фасадни стени и панели на полската компания Vox. Изисканият дизайна се добавя от мебелния обков с марка „ Блум “, предлаган от „ Интериор И “.

„ Юродом “ показва удобства за почистването. Сред тях са апарат за прозорци, намаляващ на половина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се оправя даже с пространствата под мебелите.

Елегантната визия на пространствата се доизгражда от настилките, мазилките и боите. „ Артра “ подчертава на италиански декоративни бои и настилки, а „ Атри “ - на декоративни и фасадни бои и мазилки, саниращи и хидроизолиращи артикули.

„ Дибла “ обгръща и браншовете: дизайн и планиране, фон и аксесоари, ресторантско, барово, хотелско и комерсиално съоръжение, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Проявата е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека бранша. Той включва влиятелните изложения „ Агра “ - за селско стопанство, „ Винария “ - за лозарство и винарство, „ Фудтех “ - за хранителната промишленост, „ Апи България “ - за пчеларство, и „ Вкусове от Италия “, които се организират по същото време в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР