Водачите на тежкотоварните автомобили и автобуси снощи се изтеглиха от

...
Водачите на тежкотоварните автомобили и автобуси снощи се изтеглиха от
Коментари Харесай

Превозвачите: Рашков, защо ни отне правото на протест

Водачите на тежкотоварните коли и рейсове нощес се изтеглиха от входа на София макар в началото декларираното си желание да останат там през цялата нощ. Час преди приключването на разрешението за митинг на транспортните компании Министерство на вътрешните работи стартира да разпръсква демонстрацията им на входа на София.

„Днес митинг на превозвачите няма да има. Очевидно държавното управление не ни желае на законоустановените митинги. Имаме всички съответно издадени документи“. Това съобщи Димитър Димитров, който е един от уредниците, в ефира на БТВ.

„Вчера ни беше отнето конституционно право на митинг. Бойко Рашков да излезе и да каже кой ще поеме отговорност. Кой не разреши да стигнем до София. Очевидно е, че страната не ни желае на митинги и за това ние ще намерим различен метод да изразим своето недоволство“, сподели Димитров. По думите му всички държавни бухалки са били активизирани против превозвачите. „ Очаквайте изненади ”, съобщи още той.

„ Призовавам всички български жител на 18 май да излезем на митинг против високите цени на горивата в София “, моли Димитър Димитров./Tribune.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР