Водачите да шофират с повишено внимание в кварталите Драгалевци и

...
Водачите да шофират с повишено внимание в кварталите Драгалевци и
Коментари Харесай

МВР призовава за внимателно шофиране в столицата

Водачите да карат с нараснало внимание в кварталите Драгалевци и Бояна, както и в региона на бул. Черни връх. Екипи на столичната пожарна са се отзовали на над 40 сигнала, най-вече за паднали клони и дървета, след бурята в София.

 Дъжд и градушка подвигнаха на крайник спешните екипи в столицата Обновена
Дъжд и градушка подвигнаха на крайник спешните екипи в столицата

Паднал клон на дърво затруднява придвижването на рейсове 64, 93 и 98

В разследване на гръмотевица е потърпевша единствената секвоя в парк " Заимов ". Мълния е разцепила стъблото на дървото. Екип на регион " Оборище " е обезопасил мястото.

 Снимка 307163
Източник:

До 18 часа през днешния ден, в столичната пожарна са постъпили над 40 сигнала за катастрофи. Те са най-вече за паднали дървета и клони и отчасти наводнени улици в кварталите Драгалевци и Бояна.

Единични сигнали има и за кварталите Гевгелийски, Западен парк и Коньовица. Паднало дърво затруднява придвижването по бул. " Черни връх ". Водачите да карат с нараснало внимание в тези региони.

 11 хиляди столичани останаха без ток поради мощния дъжд
11 хиляди столичани останаха без ток поради мощния дъжд

Най-засегнати са столичните квартали " Бъкстон ", " Триадица ", " Бояна ", " Симеоново ", " Драгалевци ", " Княжево " и " Панчарево "

Общо шест екипа с 20 чиновници на СДПБЗН, взаимно с представители на Столичната община, работят по премахване на следствията от мощните превалявания, съпроводени от градушка.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР