Водачът на листата на коалиция БСП за България в Бургас

...
Водачът на листата на коалиция БСП за България в Бургас
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Държавната подкрепа за бизнеса е сред приоритетите ни

Водачът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Бургас инж. Петър Кънев посети бургаското дружество " Победа " АД и се срещна с изпълнителния шеф Михаил Чоролеев, с цел да се запознае с новостите в производствата на компанията. Тя е един от водещите производители на захарни произведения в страната. Разгледани бяха въпроси, свързани със положението на стопанската система в страната, проблемите с непрекъснатото осъществяване на избори и неналичието на непрекъснато държавно управление и работещ парламент.
" Усилията ни, свързани с гарантиране на държавна поддръжка за българския бизнес, ще продължат. Това попада измежду целите, заложени в предизборната платформа на Българска социалистическа партия ", съобщи след срещата Петър Кънев.
Кънев и регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Стойко Танков посетиха и историческата околност Петрова равнища в Странджа в навечерието на Деня на Тракия. Двамата посетиха църквата " Света Петка ", разгледаха музейната експозиция и се срещнаха с богатата сбирка от копия на карти, измежду които е изложена и първата карта на Тракия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР