Водачът на листата на коалиция “БСП за България“ в Бургас

...
Водачът на листата на коалиция “БСП за България“ в Бургас
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Държавната подкрепа за бизнеса е сред приоритетите на БСП

Водачът на листата на коалиция “БСП за България “ в Бургас инж. Петър Кънев посети бургаското дружество „ Победа “ АД. Той организира работна среща с изпълнителния шеф Михаил Чоролеев и се срещна с новостите в производствата на компанията, която е един от водещите производители на захарни произведения в страната.
Обсъдени бяха компликациите, с които бизнесът в страната се сблъсква сега. Разгледани бяха въпроси, свързани със положението на стопанската система в страната, проблемите с непрекъснатото осъществяване на избори и неналичието на непрекъснато държавно управление и работещ парламент.
„ Усилията ни, свързани с гарантиране на държавна поддръжка за българския бизнес, ще продължат. Това попада измежду целите, заложени в предизборната платформа на Българска социалистическа партия. Показали сме, че работим интензивно за вземането на виновни решения в тази тенденция. Доказахме всичко това с дейностите си за подкрепяне на сектора, по отношение на ескалацията на цените на електрическата сила “, съобщи след срещата инж. Петър Кънев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР