Водачът на листата и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев

...
Водачът на листата и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев
Коментари Харесай

ДПС-Ново начало помогна за ремонта на джамията в село Черноок

Водачът на листата и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев увери хората, че ДПС-Ново начало работят бързо и сполучливо, и демонстрират резултати, което се харесва на новото потомство младежи, като улавят импулса им.

Цонев се обърна към присъстващите, че кметицата и депутатите би трябвало да служат на тях, а не да имат вяра в кумири.

 

Хората споделиха двата съществени казуса, които остават, откакто персонално ръководителят на партията Делян Пеевски разпореди незабавно да се обезпечат колкото са нужни средства за главния ремонт на покрива на единствената джамия в района, в която разтуха намират хора освен от село Черноок, само че и от Блъсково, Снежина, Славейково, Градинарово и Храброво.

 

Гробищният парк също ще бъде измит незабавно.

 

Улиците в селото са доста разрушени и жителите споделиха, че ремонт не им е юридически от комунистическо време.

 

Областният ръководител и втори в листата на ДПС-Ново начало за Варна Ерджан Ебатин изясни, че в община Провадия нямат направени планове за селските улици. Ако имаха и за тях щяха да уредят финансиране незабавно и даде образец с община Аврен. Там кметът е имал подготвен план за 2 млн. лева за улици в село Дъбравино и управлението на ДПС-Ново начало незабавно помогнали планът да бъде финансиран от държавния бюджет. Ебатин подкани кметицата, която не присъстваше на събранието да обезпечи планове на улиците и те незабавно ще бъдат финансирани и асфалтирани за улеснение за всички поданици и посетители на село Черноок.

 

В Славейково Ерджан Ебатин уточни, че с помощта на Йордан Цонев от шест години поповете и мюфтиите получават заплати.

 

А от няколко години са обезпечили към 15 млн. лева държавни пари за градеж на нови джамии.

 

И в Снежина екипът на ДПС-Ново начало разиска с хората обстановката и проблемите на селото.

Източник: standartnews.com

Сподели:

Още от Политика

 Ексклузивно! Иван Таков: Как няма пари за работещите в превоза, а се дава половин милион за адвокатски възнаграждения? (ВИДЕО)

Ексклузивно! Иван Таков: Как няма пари за работещите в превоза, а се дава половин милион за адвокатски възнаграждения? (ВИДЕО)

17 Oct 21:10 0 420  Иван Таков към кмета Терзиев: Плащате над половин милион хонорар на адвокатска адвокатска фирма, а пари за работещите в превоза няма

Иван Таков към кмета Терзиев: Плащате над половин милион хонорар на адвокатска адвокатска фирма, а пари за работещите в превоза няма

17 Oct 14:50 0 560  ДПС-Ново начало дава късмет на младите
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР