Водач на камион загина при пътно произшествие в плевенското село

...
Водач на камион загина при пътно произшествие в плевенското село
Коментари Харесай

Шофьор на 59 години е загинал при ПТП в плевенското село Згалево

Водач на камион почина при пътно произшествие в плевенското село Згалево, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. В 17: 30 часа през вчерашния ден 59-годишният водач е изгубил надзор над ръководството на товарен автомобил " МАН " и е аварирал. При случая са нанесени материални вреди на частен парцел и махленски дирек.

Пристигналият на място лекарски екип не е съумял да избави живота на водача. Трупът му е закаран за аутопсия в Плевен.

Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници и е осъществен оглед. Съдействие са оказали с два автомобила екипи на Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Плевен.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. " в " по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс. Уведомен е дежурен прокурор в Окръжната прокуратура в Плевен.

През миналото денонощие на територията на страната са регистрирани 12 тежки произшествия, при които са починали трима души, ранени са 13, оказва се от статистика на Министерство на вътрешните работи.

За съпоставяне - на 21 септември, разгласен за Ден без жертви на пътя, в страната са станали 17 произшествия, като 19 души са били ранени. Загинали няма.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР