Водач на автобус на Градски транспорт-Варна ругае млад мъж в

...
Водач на автобус на Градски транспорт-Варна ругае млад мъж в
Коментари Харесай

Водач на автобус на Градски транспорт ругае млад мъж на пътя

Водач на рейс на " Градски превоз " -Варна ругае млад мъж в наличието на детето му на задната седалка тази заран, съобщи кореспондент на Днес +.
За случая заяви жител, който разказва случая в обществените мрежи.
Там той разгласява послание към кмета на града Иван Портних.

Ето какво написа Милен Минков:
„ Уважаеми Иван Портних този човек през днешния ден в 8:30 заплаши живота на сина ми и моя! Моля Ви вземете най- бързи ограничения за издирването и наказването му! Подобни човеци са позор за града и превоза в него! В 8:30 индивида бе кълбо от нерви! Как ще кара хора през целия ден? Според мен бе и използвал алкохол, тъй като като излязох от колата да го запитвам, за какво идва върху мен стартира да ме псува и вика! Свидетелка е невръстната кондукторка до него! Вземете ограничения с цел да предотвратим бъдещи произшествия с този безочлив и безсъвестен пийнал водач!!! “

Репортер на нашата медия потърси господин Минков за повече детайлности по случая.
От неговите пояснения излиза наяве, че случаят се е случил на кръстовището
до хотел „ Golden Tullip “. Водачът на рейса навлиза в платното, където Милен Минков, дружно с детето си, се намира сега.

„ Слязох от колата и го попитах, за какво навлиза в моето платно, след което получих куп псувни и обиди. Слава Богу, че нямаше хора в рейса, а детето ми беше вътре в колата и не чу ругатните, с които ме засипа “, разяснява за медията ни Милен Минков.

„ Такива хора са рискови на пътя и не трябва да бъдат толерирани. Трябва да спре да се мълчи,  да се дава публичност на сходни изяви. Докога ще ни псуват в рейсове, магазини и под дърво и камък?, добави Минков

Медията ни остава отворена за гледната точка на лидера на рейса.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР