Вода или вино?, чудят се феновете на Наум Шопов от

...
Вода или вино?, чудят се феновете на Наум Шопов от
Коментари Харесай

Още един „мъжкар” : Наум Шопов пие и кара

Вода или вино?, чудят се почитателите на Наум Шопов от няколко дни, откакто го видяха да надига чаша на празненство, а по-късно изправен до необичайно паркирания фамилен автомобил. Дилемата породи в края на предходната седмица, когато жена му Теа Минкова пубикува видеа в инстаграм и от двете събития.

Звездната двойка бе на вечеря с огромна компания, в която бе миската Славена Вътова, позната и като жури в „ България търси гений ”, както и фамилните им другари Даниел и Алекс Петканови. Теа Минкова сподели всички във видео, както и мъжа си Наум, с който имат щерка Амая. Актьорът, който изигра доктор Борис Тасе в сериала „ Откраднат живот ”, а скоро ще го забележим като водещ на риалитито „ Ергенът ” по Би Ти Ви, влезе в кадър, надигайки чаша.

Почитателите на двойката бистрият още и кой е паркирал по този начин необичайно фамилният автомобил. „ Мише, слез да паркирам ”, написа Теа към клипчето, в което се вижда, че вляво колата е на сантиметри от стената на гаража. Дали тя е карала и е приканила мъжа си да слезе, с цел да нарежда автомобила в гаража, или е било противоположното, не се разбра. Така или другояче, видя се, че някой е трябвало да слезе, преди паркирането, в противоположен случай е щял да прескача седалките, с цел да излезе през вратата на водача.

Наред с тематиката дали Наум е карал след консумация на алкохол, се разяснява и явно топлите връзки на артиста и жена му с Алекс и Даниел Петканови. Дълго време се говореше, че звездните двойки са се изпокарали. Слуховете потеглиха, откакто четиримата направиха рекламна организация през 2018 година, само че не след дълго най-неочаквано разтуриха общия си бизнес. Разбира се, инфлуенсърите, каквито са всички те, твърдяха, че драми и кавги нямало, дори запазили другарство, само че в светските среди продължи да се приказва за смразените им връзки. И да е имало напрежение посред им, очевидно към този момент е в предишното, тъй като звездните двойки демонстрираха взаимна любов на вечерята, за която се събраха в други другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР