Внукът на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл заради изказване, че

...
Внукът на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл заради изказване, че
Коментари Харесай

Меган Маркъл разгневи семейството на Нелсън Мандела

Внукът на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл поради изявление , че бракът й с принц Хари провокирал невиждани подиуми на наслада в Южна Африка , съпоставими единствено с освобождението на именития герой против апартейда след 27 години в пандиза. " Невъзможно е да бъде направено съпоставяне сред двете неща ", отсече Звеливелиле Мандела.

Той съобщи, че той е бил неприятно сюрпризиран от изявлението на Меган за списание The Cut, в което тя споделя по какъв начин член на екипа на кино лентата " Цар лъв " декларирал пред нея, че кралската женитба имала исторически значение, сходно на освобождението на Мандела .

" Трябва да знаеш, че когато ти влезе в това семейство, ние честваха по улиците по този начин, както когато Мандела е бил освободен от пандиза ", декларирал пред херцогинята южноафриканецът. Това се случило по време на лондонската премиера на " Цар Лъв " през 2019 година

Според MailOnline р азказът на Меган Маркъл е шокирал семейство Мандела . " Празникът от освобождението на Мадиба се основава на превъзмогването на 350-годишния колониализъм и 60-годишната от бруталния режим на апартейда в Южна Африка. Така че сравнението е невероятно ", безапелационен е Звеливелиле Мандела.

Той съобщи, че когато хората на Южна Африка са танцували по улиците след излизането на дядо му от пандиза, това е била надалеч по-важна и сериозна причина за празнуване, в сравнение с да се омъжиш за " бял принц " .

Депутатът от Африканския народен конгрес и добави: " Ние към момента носим белезите от предишното. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР