Внукът на народната артистка Алла Пугачова Никита Пресняков е бил

...
Внукът на народната артистка Алла Пугачова Никита Пресняков е бил
Коментари Харесай

Кремъл реши как да отмъсти на Алла Пугачова - мобилизираха внука ѝ

Внукът на националната артистка Алла Пугачова Никита Пресняков е бил мобилизиран. Това заяви източник на съветския Пети канал, предава

Източникът споделил, че Пресняков е бил спретнат от военните управляващи напряко от подготовка в московския Губернски спектакъл.

По-късно Пети канал е изтрил оповестената вест, а от театъра са опровергали информацията.

" Никита Пресняков играе в нашия спектакъл като гостуващ артист. Последният театър с негово присъединяване беше на 22 септември и от този момент никакви сходни събития, за които говорите, не са се случвали. Нашият спектакъл не разполага с никаква друга информация ", акцентират от Гебирнския спектакъл.

Пресняков е на 31 години. Родителите му са заслужилата артистка на Русия Кристина Орбакайте и артистът Владимир Пресняков — младши. Алла Пугачова е майка на Кристина, която е от първия ѝ брак с цирковия актьор Миколас Орбакас.

На 29 септември Алла Пугачова напусна Русия с частен аероплан дружно с най-малките си деца Лиза и Гари.

Според в. „ Известия “ певицата е отлетяла от летище Внуково за Тел Авив. В Израел фамилията има елитно имение, което съгласно осведомени коства минимум 6 милиона $.

В началото на войната в Украйна Пугачова и и брачният партньор й Максим Галкин отлетяха за Израел, а в края на август певицата се върна в Русия, с цел да прати децата си на учебно заведение.

Когато Галкин беше разгласен за „ задграничен сътрудник “, тя също изиска да бъде приета за задграничен сътрудник и в прочувствен статус в обществените мрежи разкритикува съветската експанзия в Украйна.

След това звездата беше подложена на инспекция от службите по обвиняване за дискредитиране на съветската войска.

Министерството на правораздаването уточни, че художникът е разгласил антируски изказвания в обществените мрежи и също така има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

В отговор Пугачова изиска също да бъде включена в листата на задграничните сътрудници и съобщи, че е безсмислено да се изпращат млади мъже на гибел в Украйна поради " илюзорни цели ". Тогава от Кремъл се въздържаха да разясняват дейностите й.

Източник на " Известия “ обаче твърди, че по-късно изказване певицата се ревизира по закона за дискредитация на съветската войска.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР