Внимавайте! Хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина,

...
Внимавайте! Хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина,
Коментари Харесай

Мъж от Варна предупреди: Малки хулигани с качулки трошат огледалата на колите без причина, за забавление!

Внимавайте! Хулигани, гаменчета, вандали трошат огледалата на колите без причина, за развлечение. Това написа във Facebook мъж от Варна, видя Varna24.bg . Публикуваме останалата част от текста му без редакторска интервенция:

Снощи (17.04.23) към 00:30ч. по улица " МАКЕДОНИЯ " посока центъра вървят 10-12 момчета на забележима възраст 15 - 17 години, евентуално надрусани или пияни и стартират да ритат огледалата на съвсем всички спрели коли и да ги трошат.

След като ги подгонихме избягаха към бул. " Цар Освободител " - Аптеката " Валя Дечева ".

Докато ритаха бяха с качулки на главите, само че през днешния ден с комшиите се разходихме през магазините по прилежащите улици, където се виждат, като минава групата им.

От магазина бяха общителни да ни покажат записа, за което сме им признателни, Вижда се какъв брой индивида се и почти облика на лицата им, само че не могат да ни го дават в случай че няма полицейско предписание по тази причина.

От полицията на 1-во Районно сформираха протоколи на нас тримата комшии, само че даже и общо сумата на счупените огледала е под минималната работна заплата която е като граница да образуват произвеждане и надлежно изискат със заповед записите от охранителните камери.

Поста ми е за в случай че има и други пострадали нощес с вреди по колите си по улиците МАКЕДОНИЯ или прилежащите на нея, да подадат и те тъжба за нанесените вреди по този начин полицията ще се задейства и ще може да хванем причинителите.

Наритали са още доста от огледалата по улицата, само че при тях няма счупвания просто са се затворили във вътрешността.

Затова търсям още съседи с вреди по колите от нощес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР