Внимание: снимките предизвикват силно желание за пазаруване!Известните красавици обичат да

...
Внимание: снимките предизвикват силно желание за пазаруване!Известните красавици обичат да
Коментари Харесай

Как изглеждат гардеробите на холивудските звезди

Внимание: фотосите провокират мощно предпочитание за извършване на покупки!

Известните хубавици обичат да демонстрират сякаш инцидентно своите дрешници. Все отново за някои те заемат съвсем половината им къща. Стотици тоалети, чанти и обувки мъчно се побират даже в огромно пространство.

Може би най-известният дрешник е този на Ким Кардашиян. Звездата постоянно се снима към него. Всъщност той обгръща цели 4 стаи, които заемат втория етаж на имението ѝ. Общата му повърхност е съвсем 500 квадратни метра. Кардашиян има обособени " кътчета " за обувки, дизайнерски чанти и голям дрешник за рокли, в които се появява на значими събития. Между другото, един път желала да изхвърли всички тези тоалети, само че по-късно решила да ги резервира за Норт.

Нейните сестри имат не по-малко забавни стаи за движимости. Например, Клои даже има настрана шкафче за перуки и изкуствени кичури, както и такава за спортно облекло.

Да погледнете в дрешника на Джей Ло е като да посетите музей. Между другото, можете да видите най-обикновени неща на рафтовете на певицата. Например дънки, които всяка от нас има, само че несъмнено не в такова количество. А на почетно място е непокътната емблематичната рокля от премиите „ Грами “ през 2000 година И виси не на окачалка, а на манекен.

В дрешника на Марая Кери царува бохемски изискан, този на Джесика Симпсън е цялостен с доста обувки, а в централната част на дрешника на Парис Хилтън има голям бистър полилей.

Гардеробът на супермодела Бехати Принслу е много дребен и наподобява повече на вграден подобен. Но другата кралица на подиума, Хайди Клум, има голямо пространство, затрупано с цветни тоалети. Е, Дженифър Анистън и Джена Дюан, съдейки по фотосите им, са невероятни подредени дами. Или просто заплащат добре на икономката си.

Надникнете и вие в галерията ни, показваща фотоси на дрешниците на едни от най-известните дами през днешния ден:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР