Внимание към абсолютно всички зодии! Днес ще ви се наложи

...
Внимание към абсолютно всички зодии! Днес ще ви се наложи
Коментари Харесай

Две зодии да следят здравето си, младите ги очаква..

Внимание към безусловно всички зодии! Днес ще ви се наложи да вникнете по-внимателно в думите на хора от фамилията ви или на такива, с които ви следва да имате контакт.

През този ден младите мъже би трябвало да са по-разумни при предоставяне на обещания или при ангажиране с разнообразни значими неща, защото има възможност да преценяват погрешно обстановката и да вземат неправилни решения.

Овен

Запазете успокоение. Не се оставяйте на страстите да ви управляват, не вземайте значими решения под въздействието на импулсивни стремежи. Добро време за интимни диалози, медитации и релаксираща отмора.

Телец

Денят е подобаващ да се отдадете на домакинската работа, ревизия на запасите и бюджета, извършване на покупки на артикули за в къщи, решение на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Близнаци

На вас се предлага да сте по-малко нервни и да работите по-малко през този интервал, по-добре е да отделите повече време за отмора и релакс. Има огромен риск да хванете някакъв вирус, простуда, би трябвало да обърнете повече внимание на здравето си.

Рак

Раците би трябвало да поемат надзор над своите страсти и страхове, а не да им разрешават да управляват мозъка. Ако желаете да се отпуснете и да почивате, тогава не се насилвайте да вършиме нищо принудително. Този ден е подобаващ за размисъл и взимане на решения.

Лъв

Трябва да прекарвате повече време със фамилията и обичаните си хора, защото това ще донесе доста позитивни страсти. Няма да е ненужно в това време да обсъждате взаимни проекти с околните за близко бъдеще.

Дева

Девите би трябвало да проявят малко схващане към потребностите на другите. Не би трябвало да поемате самодейност там, където не сте били помолени, с цел да не се получи неприятна обстановка. Не се поддавайте на провокации.

Везни

Ако има някакъв проблем, Везните би трябвало да подхващат дейности, с цел да го обезвреждат. Рисковете са несъответствуващи през този интервал. Не вземайте значими решения, в случай че не сте 100% сигурни в триумфа.

Скорпион

Днес е идеално време за домашен каузи, поправки или нареждане на нещата. Благоприятно е за довеждане докрай на работата, почнала по-рано. Ще бъде потребно да извършите нещо потребно за здравето.

Стрелец

Ако имате несвършена работа, в този момент можете да й се посветите. Днес може да се окаже удобно за всичко, обвързвано с любовта и персоналния живот. Любимия човек ще ви поддържа във всичките ви инициативи.

Козирог

Денят не е подобаващ за огромни разноски и интензивност. Бъдете бдителни и следете за здравето си. В персоналния живот може да има леки недоразумения, нужно е да бъдете деликатни и чувствителни към обичаните хора.

Водолей

Хубаво е да отделите време за фамилията и приятелите. Полезно е да се изготви проект за деяние за бъдещето. Добре е да започнете да отделяте спестявания за по-трудни времена.

Риби

Като цяло денят дава обещание да бъде равномерен, без особени събития. Не е пристигнал момента да предприемате огромни промени. Ще би трябвало да решавате доста проблеми, може би даже не свои. Дръжте се сдържано и спокойно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР