VMware: Технологиите ни са приложими в повечето индустрии Компанията вижда ...

VMware: Технологиите ни са приложими в повечето индустрии Компанията вижда

VMware: Технологиите ни са приложими в повечето индустрии

VMware: Технологиите ни са използвани в множеството промишлености Компанията вижда огромни благоприятни условия за развиване на партньорствата си с телекомуникационния бизнес Препоръчай (0)
Едно от нещата, които направиха VMware толкоз сполучлива, е, че нашите технологии са използвани в множеството промишлености. Това разяснява основният софтуерен шеф на VMware Кит Колбърт в изявление за Investor.bg по време на Световния мобилен конгрес в Барселона.

По думите му компанията вижда доста благоприятни условия за развиване на бизнеса ѝ с телекомуникационните оператори, само че също по този начин работи сполучливо с играчи от промишлености като финансите, производството и опазването на здравето.

„ Ние оказваме помощ на телекомите да се грижат за инфраструктурата си и да се концентрират върху нововъведения на по-високо равнище “, съобщи той, откакто компанията употребява конгреса, с цел да разгласи няколко огромни партньорства с телекомуникационни оператори.

Коментарите той направи, откакто GSMA (организацията, представляваща ползите на телекомите), която провежда Световния мобилен конгрес, разгласи, че по нейни данни 5,3 милиарда души, или към две трети от популацията на света, към този момент са абонирани за мобилни услуги. До 2025 година ще има още 400 млн. нови клиенти, с което мобилните консуматори на Земята ще са 70% от международното население. Това значи, че новите благоприятни условия и провокации за бизнеса ще се усилват.

„ Крайният резултат, който предлагахме преди 10 години, е безусловно същият като този през днешния ден. А прогнозата ми е, че ще предлагаме същото и в идващите 5 години – приложения, които да предсказват представянето на мрежата “, разяснява на събитие на VMware Бас Бъргър, основен изпълнителен шеф по световните интервенции на английската телекомуникационна група BT.

Технологиите, които се употребяват, с цел да се прави това, се трансформират бързо, а фирмите от ден на ден се нуждаят от добра инфраструктъра, тъй като тази нужда нараства с всеки минал ден, уточни още той, допълвайки, че последното не важи единствено за фирмите, само че и за потребителите, което ясно е проличало по време на пандемията.

„ Това, което вършим с VMware, е да се уверяваме, че разбираме прогнозите за представянето на инфраструктурата посредством технологии, само че и посредством събиране и разбор на данни за отбрана от киберпрестъпления “, разяснява Бъргър

Според Кит Колбърт като компания за инфраструктура VMware би трябвало да приспособява към всички тези промени, тъй като доста от нещата, които допреди са попадали в графата „ приложения “, в този момент се трансферират към секцията с инфраструктура и границата сред двете от ден на ден се размива.

Цялото изявление с Кит Колбърт очаквайте скоро в Investor.bg.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg