ВМРО започва национална кампания в защита на българския национален интерес

...
ВМРО започва национална кампания в защита на българския национален интерес
Коментари Харесай

ВМРО започват серия протести под надслов „Не предавай Македония“

ВМРО стартира национална акция в отбрана на българския народен интерес в двустранните връзки със Северна Македония , оповестиха от партията.

Чрез редица протестни събития под надпис „ Не предавай Македония “ членове и симпатизанти на организацията желаят да покажат на ръководещите, че " ползите на България и на македонските българи не се заменят, не се търгуват и не се продават за визи и авиолинии и че историята на двете страни е обща ".

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че районен съд Македония няма място в Европейски Съюз. " Докато не се отърве от коминтерновския модел на своята политика и не потвърди, че ще подсигурява правата на хората с българско съзнание. И никакви взаимни отстъпки с това не са възможни нито в този момент, нито когато и да било ", споделят от партията.

И не престават:

Скорошните провокации от македонска страна по време на визитата на българския министър-председател в Битоля, систематичното нарушение на Договора за добросъседство, както и забележимите признаци на ръководещите за отстъпка от българската позиция са единствено част от мотивите, които предизвикат нашите протестни дейности. Не можем да останем безучастни към протичащото се, тъй като няма да допуснем национално изменничество по тематиката. За нас от Вътрешна македонска революционна организация е ясно от месеци, че от дълго време са поети задължения за безусловното стартиране на Северна Македония в Европейски Съюз с цената на националния интерес на България. Продължаваме да не виждаме никакви действителни дейности, които да подсигуряват правата на българите, нито преустановяване на езика на омразата, нито прочистването на учебниците от нарочната антибългарска агитация и измислена история и признание на общата ни история до 1944 година Невъзможно е да се съгласим с локумени приказки по какъв начин българите в Северна Македония ще бъдат вписани в Конституцията като държавотворен народ, чак когато се стигне до промени в главния документ в Македония при приемането на страната в Европейски Съюз.

Началото на мирните протестни дейности в акцията „ Не предавай Македония “ ще бъде сложено от Вътрешна македонска революционна организация на 4 май (сряда) в столицата . Събитието ще се организира в границите на целия ден на площада пред Министерски съвет в центъра на София, а денят не е определен инцидентно .

Именно на тази дата се навършват 119 години от гибелта на един от най-големите бранители на българската идея в Македония - Георги Николов Делчев. Защото колкото и да се пробват македонските историчари да го приписват като част от измислената си история, Гоце Делчев вечно ще си остане български. Протестните дейности ще продължат с огромен митинг-концерт на 11 май (сряда), още веднъж в столицата, чието начало ще бъде в 18:00 часа. Кампанията на Вътрешна македонска революционна организация „ Не предавай Македония “ в отбрана на българския народен интерес ще продължи и с други проведени събития в цялата страна.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме всички българи, които милеят за историческата истина, националния блян и са изрично срещу осъществяване на национално изменничество на България по тематиката „ Македония “, да се причислят към нас на оповестените събития. Само по този метод всички дружно можем да защитим Родината, историята и предишното си и да потвърдим, че няма да позволим насмешка с историческото ни минало. Протестните ни дейности няма да спрат, до момента в който всички български жители не се убедят в действителните дейности, които да подсигуряват същинската отбрана на българския народен интерес. В противоположен случай те ще прераснат в протестни дейности за свалянето на това държавно управление. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР