ВМРО води преговори с няколко политически формации за общо явяване

...
ВМРО води преговори с няколко политически формации за общо явяване
Коментари Харесай

ВМРО в преговори с Валери Симеонов за общо явяване на предсрочните избори

Вътрешна македонска революционна организация води договаряния с няколко политически обединения за общо явяване на идните предварителни парламентарни избори на 11 май. Това стана ясно от обясненията на министъра на защитата в оставка и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред публицисти по време на честването на Деня на храбростта и на Българската войска в София.

Каракачанов уточни, че са непокътнати положителните връзки с някогашния му съдружен сътрудник Валери Симеонов, водач на НФСБ. Разговори се водят и с групировката на някогашния здравен министър във втория кабинет на Борисов – Петър Москов, който направи лична партия КОД.

Вътрешна македонска революционна организация се яви независимо на отминалите парламентарни избори и не съумя да прескочи 4 процентната преграда, с цел да влезе в Народното събрание.

Същата орис сполетя и някогашните му съдружни сътрудници НФСБ и " Атака " на Волен Сидеров. Каракачанов посочи, че с Волен Сидеров контакти не поддържа повече от една година и не вижда смисъл да го прави.

Относно Валери Симеонов сподели, че контактите не са прекъсвани в никакъв случай и връзките са непокътнати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР