ВМРО ще направи предложения за промени в Закона за извънредното

...
ВМРО ще направи предложения за промени в Закона за извънредното
Коментари Харесай

ВМРО предлага спиране на сроковете по кредитите на физическите лица

ВМРО ще направи оферти за промени в Закона за изключителното състояние. Това оповестиха на ексклузивен брифинг от партията, съобщи БГНЕС.
Едно от предложенията е по време на изключителното състояние да спрат да текат периодите по заемите на физическите лица. Предлага се също компаниите да получат разсрочване на отговорностите си към Национална агенция за приходите.
Патриотите оповестиха още, че в изключителната обстановка би трябвало интензивно да се борим и с подправените вести, заяви Искрен Веселинов от партията.
В тази връзка патриотите внасят промени в Закона за радиото и малкия екран, съгласно които онлайн медия, която желае да излъчва политическа реклама, би трябвало да се записва с декларация в Съвет за електронни медии. Ще се упорства още всяка такава медия да има наложително лице за контакт. В случай че липсват тези условия, такива медии да бъдат спирани, упорстват патриотите.
На въпрос по кое време ще бъдат импортирани поправките, патриотите оповестиха, че още през днешния ден те ще бъдат показани в деловодството на Народното събрание.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР