ВМРО се регистрира в ЦИК кандидат-президентската си двойка. От партията

...
ВМРО се регистрира в ЦИК кандидат-президентската си двойка. От партията
Коментари Харесай

ВМРО регистрира кандидат-президентската си двойка в ЦИК

ВМРО се записва в ЦИК кандидат-президентската си двойка. От партията издигат доцент Милен Михов и Мария Цветкова в борбата за " Дондуков "  2.

" Това са две кандидатури, които не се крият зад инициативни комитети. Те са ясна кандидатура, хора с профил на Вътрешна македонска революционна организация, хора - патриоти и с почтена биография, които ще слагат тези политики на Вътрешна македонска революционна организация, които сме отстоявали толкоз години. А точно, че президенската институция би трябвало да сплотява, а не да разединява ", заяви лидерът на партията Красимир Каракачанов пред публицисти откакто регистрира кандидат-президентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация. 

" Чрез тази акция ще опитаме да наложим още една теза - смяна на Конституцията и смяна на президентските пълномощия. Винаги сме говорили за президентска република. Виждате каква е обстановката в България - разграничено общество, мразещи се политици. В такава обстановката президентската институция би трябвало да е тази, която да даде път на страната и народа, и да носи отговорност ", сподели още той.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и абсурда, който се заформи към доцент Михов по отношение на дисциплинарното му уволняване от управлението на Великотърновския университет.  " Нещо, което се популяризира наляво и надясно без автограф, се назовава неизвестен донос ", сподели Каракачанов.

Доц. Михов не отхвърли, че е бил дисциплинарно уволняван два пъти от висшето образователно заведение. Той акцентира, че от прокуратурата са излезли с решение по проблема в негова изгода.  " Бях дисциплинарно уволнен в първия работен ден на тази образователна година с мотив за уронване на престижа на образователната заведения. Един от претекстовете е, че като депутат съм дал сигнал до основния прокурор за непозволено образование на италиански студенти в нашия университет. Прокуратурата е свършила работата си и доколкото знам е излязла със умозаключение, че моят сигнал е правилен и ще бъде прегледано от българския съд ", сподели Михов. Той разкри, че това е второто му уволняване. " Преди няколко години завоювах дело, в което се борех да ми се възвръщат моите права като заместник-ректор ", уточни той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР