ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ участва на местните избори в община Враца

...
ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ участва на местните избори в община Враца
Коментари Харесай

Кандидатите в листата на ВМРО във Враца съчетават знания, опит и професионализъм

ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ взе участие на локалните избори в община Враца с цялостна листа от 37 претенденти за общински съветници. Листата е подкрепена от още седем политически обединения и цивилен сдружения - Национален фронт за избавление на България, Движение „ България на жителите “, Движение за радикална смяна „ Българска пролет “, Съюз на патриотичните сили „ Защита “, Социалдемократическа партия, Обединена социалдемокрация, Национално съдружие на клубовете на запасното войнство „ За достойнството на пагона “. Огромната част от претендентите, не членуват в политически партии и са част от гражданската квота. Кандидатите съчетават познания, опит и професионализъм. Всички участници са потвърдили своя принос за развиването и просперитета на нашия град. Листата на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ е патриотичната и гражданската листа за Враца.

Кандидати за общински съветници:

101. Красимир Ангелов – Художник-иконописец. Два мандата общински консултант. Председател на групата на Вътрешна македонска революционна организация в последния общинския съвет. Председател на Постоянната комисия по просвета и на Фонд „ Култура “. Член на Инициативен комитет „ Памет за Враца “. Председател на Вътрешна македонска революционна организация гр. Враца. Инициатор за основаването на Общински фонд „ Ин витро “. Ще работи за културното развиване и запазване на културно-историческото завещание на Враца.

102. Марин Цветков - Завършил промишлен мениджмънт. Най-младият общински консултант в мандат 2015-2019. С опит в общинската администрация. Регионален уредник на Вътрешна македонска революционна организация за Северозападна България. Продължава да работи за стимулиране на виновното родителство и за основаване на доброволни формирования при бедствия и изключителни обстановки.

103. доктор Цветан Петров - Завършил Селскостопанска академия - София, Лекар по ветеринарна медицина. Собственик на компания „ Орбита “, работеща в региона на хранително-вкусовата индустрия. Председател на НФСБ за Враца. Неговата фантазия е Враца да възвърне равнището на икономическото развиване, което имаше.

104. Момчил Янков - Завършил „ Политология “ и „ Дипломация и национална сигурност “ с отличен триумф. Председател на Младежката организация на ВМРО-Враца и зам.-председател на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация. Ще работи Враца да се трансформира в атрактивна туристическа дестинация и за това гласът на младите и дейните хора да се чува.

105. Мая Антова - Историк. Главен преподавател в СУ „ Христо Ботев “-Враца. Представител на гражданската квота. Участник в редица публично значими, патриотични начинания. Професионалният и опит е комбиниран с нестихващия възторг за възобновяване на гордия и несклоняем дух на врачани.

106. Страхил Цеков - Икономист. Досегашен кмет на село Мраморен, избиран два мандата. Сега ще придвижи насъбрания опит в общинския съвет. Ще работи за равнопоставеност на всички обитаеми места в общината.

107. Венцислав Николов - Председател на Спортен клуб по водна топка „ Ботев “ /Враца/. Общински консултант мандат 2003-2007. 2014г. – шеф на Общинско дружество „ Спорт и туризъм “. 2016-2017 – шеф на учебното заведение в с. Моравица. Неговата цел е възобновление на спортните клубове и еднообразно отношение към всички спортове.

108. доктор Цветан Коцев - Зъболекар. Общински консултант мандат 2011-2015. Ще работи за избавяне на лечебните заведения във Враца и за качествено и налично опазване на здравето.

109. доктор Иван Якимов - Лекар. Началник поделение по образна диагностика при Комплексен онкологичен център – Враца. С опит в ръководството на МБАЛ „ Христо Ботев “. Общински консултант мандат 2003-2007. Предлага съответни ограничения в общинската политика за опазването на здравето, за възраждането на общинските лечебни заведения и ефикасна профилактична стратегия.

110. Диана Дойнова - Собственик и шеф на книжарница "Нова изложба " Враца. 30 години трудов стаж в региона на културата и просветата. Председател на „ Движение България на жителите “ – Враца. Нейната цел е да се възвърне духът на Враца като културно средище на Северозапада

111. Красимир Донов – Изявен държавник, с безапелационна гражданска позиция. Неотклонен последовател на демократичните правила. Няколко мандата общински консултант. Ще работи за повече неприкритост в общинската администрация и правото на плурализъм на мненията.

112. Надя Донкинска - Финансист с дълготраен управнически опит в банково-застрахователния бранш на Северозападен Регион. Мениджър на консултантска компания. Инициатор на редица конгреси и мероприятия във Враца и Региона.

113. инж. Жерар Иванов - Специалист в региона на отглеждането на животни. Неговата цел е, Общината да сътвори по-големи благоприятни условия за предварителна защита и надзор при предпазването на животните и селскостопанските култури от разнообразни болести.

114. м.с. инж. Георги Костов - Балкански първенец по лека атлетика за ветерани. Специалист в региона на енергетиката. Ще се бори за вярно потребление на енергийните запаси и по-добра енергийна успеваемост в Община Враца.

115. Румен Кръстев - Завършил геология и геохимия в Софийски университет "Св. Климент Охридски ". Изпълнителен шеф на едни от най-големите металургични предприятия "ЕЛИСЕЙНА " ЕАД, "ЗЕМИНВЕСТ " ЕАД гр. София, "ЕКО МЕДЕТ " ЕООД гр. Панагюрище. Мечтата за същински стопански напредък на Враца.

116. Румяна Божинова - Кмет на с. Три кладенци мандат 2007-2011. Директор на дом за деца с увреждания в същото село. Отличена с премия за приемен родител на годината. Ще работи за повече грижи за хората с увреждания и основаването на подобаваща архитектурна среда за тях.

117. о.р. полк. Коста Червеняшки - Специалист в системата на сигурността. Бил е шеф на ОДП на МВР-Враца. С опит в създаването на планове с европейско финансиране. Залага на реда и сигурността, и грижата на общината за опазването на публичния ред, сигурността и здравето на жителите.

118. Мая Ценова - До момента кмет на с. Горно Пещене. Бивш Директор на учебното заведение в селото и преподавател в с. Тишевица. Поставя въпросите за предварителна защита и попречване на бедствията и за опазване на просветителните институции в дребните обитаеми места.

119. Адриан Тодоров - Магистър по Екология и Икономика. С опит в здравния мениджмънт. Мечтата му е Враца да е екологично чист град, без изгаряния на боклуци и рискове от замърсявания на водата, почвата и въздуха.

120. Давид Давидов - Писател. Автор на книги отдадени на историята на ФК „ Ботев “ Враца, на военното дело в Северозападна България и на неговото родно село Долно Озирово. Футболен и рок почитател. Неговото кредо е свободата.

121. о.р. полк. Максим Аврамов - Полковник от българската войска, служил в ракетни войски. Началник на Военно окръжие – Враца в интервала 1990 – 2000г. Ще работи за развиването на военното дело във Враца и за издигането престижа на офицерските и военно-патриотичнте организации.

122. Светлин Марков - Завършил право. Работи в областта на юридическите услуги и правните съвещания. Част от Театрална група ТЕМП - Враца. Както правото, по този начин и културата имат потребност от нови импулси. За него, Враца има бъдеще като фестивален град.

123. ст.н.с. Йордан Малджански - Специалист в региона на отглеждането на животни. Общественик с дейна гражданска позиция. Борец за заслужено систематизиране на дотациите в селското стопанство и отбрана на „ дребните “ производители.

124. Христо Николов - Занимава се с охранителна активност. Собственик на автосервиз в кв. Кулата. Има визия за усилване на сигурността в дребните обитаеми места.

125. Тихомир Митов - Кандидат за кмет на с. Згориград. Собственик на заведение в родното си село. Ще работи за свободната самодейност на жителите.

126. Красимир Петров - Кандидат за кмет на с. Лиляче. Работи в циментовия цех „ Холсим “. За него, културата и спорта имат своето бъдеще и в дребните обитаеми места.

127. Иван Иванов - Кандидат за кмет на с. Баница. Специалист по механотехника. Работи в селското стопанство. Убеден последовател на девиза „ Трудът краси индивида “.

128. Тихомир Цеков - Кандидат за кмет на с. Паволче. Собственик на мебелна компания. Обещава, че ще остане да живее и работи за бъдещето на хората от Община Враца.

129. Красимир Тошев - Кандидат за кмет на с. Челопек. Ръководител в Оперативна програма „ Паркинги и гаражи “. Не може да се помири с несправедливостите и е уверен, че всички би трябвало да са равни пред закона, без значение от етнос и вяра.

130. о.р. Иван Иванов - С дълготраен опит в системата на Министерство на вътрешните работи. Кмет н ас. Оходен мандат 2011-2015. Доказан управленец. За него реда и законността би трябвало да са обезпечени, даже и в най-малкото обитаемо място.

131. Димитър Димитров - Кандидат за кмет на с. Косталево. Специалист в системата на горското стопанство. Категорично се опълчва на обезлесяването, дървената мафия и унищожаването на природата.

132. Красимир Цеков - Кандидат за кмет на с. Върбица и някогашен кмет на същото село. Дълги години работи в интернационалния превоз. Ще се бори за повече вложения в селата.

133. Саша Михайлова - С опит в хотелиерството. В момента приключва право. За нея, Общината би трябвало да подсигурява правото и шанса на младите, да останат във Враца.

134. Алберт Диловски - Кандидат за кмет на с. Тишевица. Работи в огромна комерсиална верига. Опитът му демонстрира, че триумфите се реализират с труд, а вложенията са гаранция за просперитета на Враца.

135. Павлин Цветков - Кандидат за кмет на с. Голямо Пещене. Остро се опълчва на настъплението на етническите партии в Северозападна България. Ще се бори за еднообразно отношение към всички.

136. Веселин Илиев - Собственик на търговски обекти в кв. Бистрец и кв. Младост. За него, Враца не е единствено „ Пробива “, не и кварталите, които също се нуждаят от възстановяване на инфраструктурата.

137. Радослав Котов - Шест мандата кмет на с. Нефела. Целта му е да придвижи опита си в Общинския съвет и да работи за финансовата децентрализация на селата.

За претендентите за общински съветници от ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ гласувайте с номер 34 в бюлетината и съответната преференция!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР