ВМРО - Българско национално движение няма да регистрира листи и

...
ВМРО - Българско национално движение няма да регистрира листи и
Коментари Харесай

ВМРО обяви, че бойкотира вота на 2 април

" Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " няма да записва листи и ще взе участие в изборите за Народно заседание с дейна акция " Не поддържам никого ", оповестява пресцентърът на партията. Решение е взето от Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация. Мотивите са в детайли написани в декларация, призната на последното съвещание на управителния орган на партията, се показва в текста.

В известието на партията се споделя, че две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за акции и избори, както и че " политически импотентни планове се боричкат за власт ".

Ние от Вътрешна македонска революционна организация декларирахме и отговорно започнахме диалози за построяването на нов дясно-консервативен план, който да сложи в основите си християнските полезности, моралните устои на българина, както и национално виновни политики, се напомня в декларацията. С тази цел Вътрешна македонска революционна организация се обърна към " ИТН ", " Български напредък " и други политически субекти, с които можехме да намерим общо схващане по въпросите на единодушието и политическия разговор, смяна на конституционния модел и усилване на пълномощията на президента, македонския въпрос и други, написа в известието.

" За страдание, вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за образуване на българска национална мощ, която действително да съставлява елементарните български жители в Народното събрание. Надделя и политическият нарцисизъм, битката за позиции и дотации, в която ние не желаем да участваме ", изясняват решението си от Вътрешна македонска революционна организация. Те прибавят, че системата има потребност от смяна, по тази причина присъединяване им в избори е безсмислено ".

От партията афишират, че стартират дейна акция " Не поддържам никого ", с цел да покажат, че хората, които не желаят да живеят в " този надут от непознати посолства балон ", са мощ, която към момента не е разгърнала своя капацитет.

Вътрешна македонска революционна организация счита, че непознати посолства и маргинален избор диктуват българската политика, което прави вероятен единствен избор и той е протест.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР