Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Основната

...
Вместо футболен празник, вчера наблюдавахме грозни сцени на насилие. Основната
Коментари Харесай

Денков: Управлението на БФС доведе до упадък на българския футбол

" Вместо футболен празник, през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Основната причина е дългогодишното ръководство на настоящето управление на БФС, което докара до крах българския футбол, без никаква забележима вероятност за развиване. Хаотичните дейности на това управление към организацията на вчерашния мач в допълнение нагнетиха напрежението ". Това разгласи министър председателят на България Николай Денков по отношение на вчерашните митинги против управлението на БФС преди и по време на мача България - Унгария на Националния стадион., съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Вече изпратих писмо до централата на УЕФА и до контролната и етична дисциплинарна комисия на УЕФА с искане да чуя тяхното мнение по организацията на злощастната среща сред България и Унгария. Ще потърся позицията и на ФИФА ", добави Денков.

" Благодаря на всички спокойно протестиращи спортни ентусиасти, както и на тези служители на реда, които извършиха дълга си, без да демонстрират принуждение в извънредно сложна конюнктура, изпълнена с провокации. Но не можем да си затворим учите пред сцените, в които обособени служители на реда, биеха или ритаха паднали жители или инцидентно попаднали в техния обхват хора ", сподели още министър председателят.

По-рано през днешния ден водачът на Политическа партия Кирил Петков непосредствено изиска незабавната оставка на президента на БФС Борислав Михайлов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР