Влюбването може да бъде едно от най-красивите преживявания в живота,

...
Влюбването може да бъде едно от най-красивите преживявания в живота,
Коментари Харесай

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, когато той скъса с теб

Влюбването може да бъде едно от най-красивите прекарвания в живота, само че не и някой да скъса с теб. Да, в действителност раздялата може да бъде брутална и опустошителна за единия или и за двамата сътрудници.

Когато стартирате дадена връзка, би трябвало и двамата да го желаете. Иначе няма по какъв начин да стане, в случай че единствено единият изпитва усеща към другия. Слагането на завършек на връзките обаче може да бъде едностранен развой. Каквито и да са аргументите за това решение, то може да бъде взето и единствено от единия. Не е по никакъв начин заслужено, нали? Именно това обаче е методът, по който действат връзките и няма какво да създадем.

Вероятно вие също сте слагали завършек на дадени връзки и също не ви е било леко. Но в случай че вие се окажете този, който е бил зарязан от колегата си, това доста боли.

В отчаянието и болката си всеки споделя неща, които не мисли и по този начин наранява другия. Вместо това, може да извършите стъпка обратно и да се опитате да контролирате страстите си, макар тежкия миг.

Ето и някои зрели неща, които може да кажеш, в случай че той реши да скъса с теб:

Когато не го очакваш, само че го приемаш

Това е много разстройващо за мен, само че почитам решението ти да се разделим.

Когато не искаш да останете другари

Радвам се за всички хубави мемоари от времената, които прекарахме дружно. Надявам се, че имаш ужасно бъдеще и ти поисквам всичко най-хубаво.

Когато се сбогуваш с токсична обич

Имахме много разногласия и се веселя, че слагащ завършек на нещата, преди те да са се влошили. В последна сметка спокойствието е от решаващо значение за положителното психологично здраве и на двамата.

За преустановяване на служебния романс

Знам, че в последно време не всеки път сме постигнали единодушие по нещата. Надявам се обаче, че можем да продължим да работим дружно другарски.

Когато искаш втори късмет

Разбирам аргументите за решението ти, тъй като в последно време се караме. Но аз доста държа на теб и мисля, че можем да бъдем добре дружно. Може би можем да обсъдим това още веднъж, откакто имаме няколко дни да обмислим нещата?

Когато ти също се радваш, че той скъса с теб

От известно време бяхме в задънена улица в тази връзка и не виждах по какъв начин може да продължим. Ще излъжа, в случай че кажа, че не се веселя, че повдигна тази тематика. Аз също мисля за това от известно време, само че се притеснявах за реакцията ти.

Взаимната разлъка

Желая ти триумф и бих желала да останем другари. Дори и след време двамата да излизаме с други хора, ще се веселя да запазим положителните си връзки.

Когато е била дълготрайна връзка

Това е прекомерно ненадейно, с цел да мога да го приема. Можете ли да ми дадеш няколко дни да осмисля станалото, преди да обсъдим това още веднъж?

Несъмнено последният случай е най-труден. Когато сте били с някого дружно отдавна, надали ти минава през мозъка, че той ще реши да скъса с теб. Вероятно обаче и поради това има аргументи. Затова, преди да захвърлите с лекост дългогодишни връзки, пробвайте се да видите дали не може да оправите нещата. Понякога решението е по-просто, в сравнение с допускате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР