Влюбените се готвят да направят официално признание за това, че

...
Влюбените се готвят да направят официално признание за това, че
Коментари Харесай

Бенифър се завърна! 5 причини, поради които Джей Ло и Афлек са родени един за друг

Влюбените се готвят да създадат публично самопризнание за това, че се събраха още веднъж

Изминаха 17 години от бурната романтика на Дженифър Лопес и Бен Афлек. През това време някогашната двойка съумя да придобие лични фамилии и деца. Но, както се споделя, човек не може да избяга от ориста си.

Преди към месец западните медии първи започнаха да разясняват обстоятелството, че някогашните влюбени са решили да възобновят връзката си. В средата на май Бен и Дженифър прекараха уикенд дружно в ранчото на Афлек в Монтана. И малко по-късно артистът отлетя при певицата, с цел да прекара няколко дни в нейното имение в Маями, където бяха снимани от папараците.

И най-после, плахата вяра на почитателите на звездния съюз скоро ще се сбъдне

Дженифър и Бен възнамеряват да разгласят обществено събирането си като двойка, заяви източник пред New York Post. Можем единствено да се надяваме, че този път въпросът ще завърши със женитба, тъй като наподобява, че Лопес и Афлек са основани един за различен. Открихме най-малко пет аргументи, заради които Bennifer 2.0 трябваше да се случи.

И двамата към този момент са свободни и са подготвени за нова връзка

Афлек неотдавна се раздели с Ана де Армас. И Лопес, както знаете, постави завършек на връзката си с Алекс Родригес. Освен това, и двете звезди бяха основатели на разделите. Малко евентуално е те да страдат мощно и да търсят разтуха един в различен. Само през последната седмица, съгласно известия в непознатите медии, Бен и Джей Ло са били виждани дружно най-малко три пъти. И сигурно не с цел да оплакват предходните си връзки.

Очевидци настояват, че сред тях има искра. Говорейки за сантименталния им уикенд, източник, непосредствен до двойката, сподели на People: „ Дженифър прекара няколко дни с Бен отвън града. Между тях има трептения и Дженифър наподобява е щастлива. „

Дженифър по този начин и не прежали Бен

Въпреки обстоятелството, че скъсаха, когато сватбата към този момент беше оповестена, двойката се раздели без скандал. Афлек и Дженифър поддържаха положителни връзки и пазеха страхотни мемоари един за различен. Вече сгодена за Алекс Родригес, Лопес очевидно си е припомнила за положителното остаряло време с Бен Афлек. И обществено призна: „ Той ми даде розов елмаз на Хари Уинстън, който притегли толкоз огромно внимание на пресата и обществеността “, разяснява тя. – Никой мъж не би могъл да го надмине във връзка с дарове и сантиментални изненади. Обичах да получавам възхитени погледи, не ме разбирайте неправилно. „

И Бен също не можеше да я не помни

Актьорът също загатва някогашната си доста пъти в изявленията, и то в най-ласкателния подтекст. „ Тя постоянно е била и остава най-трудолюбивият и надарен човек, който съм срещал в този бизнес “, сподели Афлек.

Сега и Дженифър, и Бен са улегнали и имат доста общи неща

Истинската причина за разпадането на двойката Бенифър през 2003 година към момента е известна единствено на двамата. Но има клюки, че Афлек не може да понесе обстоятелството, че обичаната му е доста по-успешна от него самия. И някой сподели, че виновността е в прекомерно горещия темперамент на Джей Ло. Както и да е, през последните 17 години и двамата са узрели, преживявайки доста. Както кариерата на Бен, по този начин и на Дженифър е добре открита и продължава да се развива. Защо да не опитат още веднъж?

Инфо: www.standard.co.uk

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР