Влошени семейни отношения са причини са тежкото убийство в столичния

...
Влошени семейни отношения са причини са тежкото убийство в столичния
Коментари Харесай

Влошени семейни отношения са причина за убийството в `Павлово`

Влошени фамилни връзки са аргументи са тежкото ликвидиране в столичния квартал " Павлово ", стана ясно от брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите на шефа старши комисар Ивайло Иванов родителите в фамилията са се развели, имало данни и за експанзия от страна на убития. Иванов посочи, че тези данни следва да се уточнят.

По случая е арестуван 24-годишен мъж - синът на жертвата. От събраните по делото доказателства става ясно, че убийството е осъществено към 1:00 часа през нощта на 4 ноември. Синът е отишъл в дома на баща си, позвънил на вратата, бащата  отворил, а той от своя страна е нанесъл голям брой прободни рани, довели до кръвозагуба, а в след това и до гибел.

„ Започнахме да работим с него в събота. Начинът на осъществяване на закононарушението ни насочи, че то
може да е осъществено от непосредствен човек, тъй като нямаше взломяване. Починалият беше по долни дрехи, което значи,
че е отворил вратата на някой прочут ”, разясни комисар Иванов. За причинителя има данни, че преди да извърши убийството е използвал наркотични вещества от друг тип. Същата вечер е бил в компания със свои другари, с които е споделил, че има намерение да убие татко си, само че никой от тях е възприел казаното от него съществено. Задържаният не е осъждан, а единствената му престъпна демонстрация е била през 2007 година, когато е бил още малолетен, и е свързана с осъществени хулигански дейности.

Старши комисар Иванов удостовери, че убитият е наследник на шефа на учебното заведение, където е учел арестуваният за убийството в Борисовата градина Йоан Матев. „ Починалият е неин наследник, а възможният причинител – неин внук, само че изрично няма връзка сред случаите ”, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР